7500 TL sistem önerisi

Hocam sistem mükemmel olmuş. Tek önerim kasaya biraz daha para ayrılıp S340 alınması. Renk teması olarak da siyah&beyaz olacaktır böyle. Bir süre sonra sıvı soğutma ve HDD alınabilir ama yakın gelecek için bu sistem kesinlikle yeterli olacaktır.
 
Hocam bu kasa daha iyi bence.
Kablo saklama, malzeme kalitesi gibi nedenlerden dolayı gerçekten S340 daha iyi bir alternatif gözümün önünde. Mastercase serisi sınırları zorlamak isteyenler için çok iyi bir alternatif. Modifiye için mükemmel bir potansiyeli var. Ama böyle bir şey düşünmeyen birisi için S340 da harika bir kasa. Bırakalım satın alan karar versin. Ne dersek diyelim, kasa bu. Sonunda nasıl göründüğü de önemli. :)
 
Bizim önerdiğimiz hepsi. İncehesap, Teknobiyotik, Sinerji, Nanokatalog, İtopya, Hepsiburada, Webdenal, İnventus bunların başlıcaları. Sakın Vatandan almak gibi bir hata yapmayın.
580 sanırım bu ay çıkacak ama Vega olmayacak. Onlar RX Vega adlı başka bir seri olarak çıkacak.
 
Haklı olabilirsiniz vatan biraz fiyat konusunda can yakıyor ama yapacak bişey yok cünkü vatandan alışveriş yapabiliyorum para olarak oyun için diziyorum eğer önereceğiniz intel veya amd bi sistem varsa memnun olurum 7500 tl civarında monitörüm 24" 1080 60hz belli bi süre daha bu monitörü kullanacak gibiyim
 
Hocam Vatan gibi kötü yerlerden almayın. Ben önerimi yaptım. Bir an önce de 4K bir monitöre geçin o sistemi alacaksanız.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı