7500 TL sistem toplama

Emrw

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2020
Mesajlar
540
Makaleler
2
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçenlerde de bunun hakkında konu açmıştım. Aile üyelerimle uzun bir konuşmanın ardından bu ay 3.000TL, diğer ay ise 3.000TL 4.000TL civarı ekleyebileceklerini söylediler. Ben de bu ay parçaları, diğer ay da kalan parçaları alacağım. Fakat parçaların hepsini nakit ve elden almam gerekiyor. Teknosa, mediamarkt vb. gibi yerlerden alacağım. Monitör, klavye, mouse dahil. En fazla bütçe 8.000TL. Dizüstü de önerebilirsiniz, MSI ve ASUS önceliğim. (Tabii siz daha iyi bilirsiniz).
Bakan herkese teşekkür ederim, iyi forumlar. Klavye ve mouse sipariş olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde de bunun hakkında konu açmıştım. Aile üyelerimle uzun bir konuşmanın ardından bu ay 3.000TL, diğer ay ise 3.000TL 4.000TL civarı ekleyebileceklerini söylediler. Ben de bu ay parçaları, diğer ay da kalan parçaları alacağım. Fakat parçaların hepsini nakit ve elden almam gerekiyor. Teknosa, MediaMarkt vb. gibi yerlerden alacağım. Monitör, klavye, mouse dahil. En fazla bütçe 8.000TL. Dizüstü de önerebilirsiniz, MSI ve ASUS önceliğim. (tabii siz daha iyi bilirsiniz).
Bakan herkese teşekkür ederim, iyi forumlar. Klavye ve mouse sipariş olabilir.

Açıkçası şu zamanda PC toplanmaz gibi bir söylemle başlamayacağım çünkü her yıl ertele diyen çok oldu ve artık nereye kadar. 7500 TL bütceye 1000 TL monitör 500 TL ise klavye fareye bir bütçe sığdırılır kalan 6000 TL'ye 1650 bir kasa bulunur sli pek göremiyorum. Aynı durumda.

Aynı özelliklerde notebook!
 
Açıkçası şu zamanda PC toplanmaz gibi bir söylemle başlamayacağım çünkü her yıl ertele diyen çok oldu ve artık nereye kadar. 7500 TL bütceye 1000 TL monitör 500 TL ise klavye fareye bir bütçe sığdırılır kalan 6000 TL'ye 1650 bir kasa bulunur SLI pek göremiyorum. Aynı durumda.

Aynı özelliklerde notebook!

Vay be! Arkadaşın ısınmasını bile düşünmüşsünüz.
 
Aynı özelliklerde notebook!
O kısım pek olmamış gibi hocam.
Parça parça satın alınca ekran kartı fiyatları çok uçuk geliyor.
Onu da taksitle hallederim gibi hocam. Yapacak bir şeyim yok maalesef başka.
 

Geri
Yukarı