7500 TL Vatan Bilgisayar Sistem Tavsiyesi

Bütçe
7000-8000
1. Sistemde Ventus XS olacağı için ısınacağını düşünüyorum. Forumda bu sistemi alıp sıcaklıkla ilgili konu açan bir çok kişi gördüm.
2. Sistemde ise kasanın hava akışı berbat ve içindeki PSU motor gibi ses çıkarıyor.
3. Sistem ise fiyatını hak etmiyor.

Bence Vatan'dan KDV indirimi olmadan PC yada bilgisayar bileşeni almak mantıksız. Büyük bir marka olduğu için ekstradan fiyat koyuyorlar. İstanbul'da oturuyorsanız İtopya'ya gidip elden PC toplayabilirsiniz. Fakat en iyisi internetten en ucuz parçaları alıp birleştirmek. Eğer Vatan'dan almak kesinlikle zorunluysa 1. sistemi almanız daha iyi olacaktır. Ekran kartına undervolt ve özel fan ayarı yaparak sıcaklıkları bir nebze düşürebilirsiniz.
 
1. sistemde Ventus XS olacağı için ısınacağını düşünüyorum. Forumda bu sistemi alıp sıcaklıkla ilgili konu açan birçok kişi gördüm.
2. sistemde ise kasanın hava akışı berbat ve içindeki PSU motor gibi ses çıkarıyor.
3. sistem ise fiyatını hak etmiyor.

Bence Vatan'dan KDV indirimi olmadan PC ya da bilgisayar bileşeni almak mantıksız. Büyük bir marka olduğu için ekstradan fiyat koyuyorlar. İstanbul'da oturuyorsanız İtopya'ya gidip elden PC toplayabilirsiniz. Fakat en iyisi internetten en ucuz parçaları alıp birleştirmek. Eğer Vatan'dan almak kesinlikle zorunluysa 1. sistemi almanız daha iyi olacaktır. Ekran kartına undervolt ve özel fan ayarı yaparak sıcaklıkları bir nebze düşürebilirsiniz.

1-2-3 bende öyle düşünüyorum fakat İtopya fiyat farkı koyuyor taksit yaparken yoksa dediginiz gibi mantıklı. 3 yerine nasıl bir sistem tercih edebilirim peki?
 
1-2-3 bende öyle düşünüyorum fakat İtopya fiyat farkı koyuyor taksit yaparken yoksa dediginiz gibi mantıklı. 3 yerine nasıl bir sistem tercih edebilirim peki?
Taksitle alacaksanız Vatan daha mantıklı. Peşin alsaydınız 7800 TL civarına 2060S'li bir sistem önerebilirdim. Bunların arasından ise dediğim gibi 1. sistem daha mantıklı. Aldıktan sonra özel fan profili ve undervolt yapabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı