Metin2 bilgisayarın harici değil de dahili ekran kartını kullandığı için ya MUX Switch destekleyen bir laptop ya da bir masaüstü bilgisayar almanızı tavsiye ederim. Aksi halde performans sorunları yaşarsınız.
Ayrıca eğer Metin2 oynayacaksanız kesinlikle İntel işlemci tercih etmenizi tavsiye ederim. Yıl olmuş 2023 hala AMD tarafında sorun yaşayan insanlar var.
Ayrıca eğer Metin2 oynayacaksanız kesinlikle İntel işlemci tercih etmenizi tavsiye ederim. Yıl olmuş 2023 hala AMD tarafında sorun yaşayan insanlar var.
Konuyu nereden nereye bağlamışsınız, AM5 yeni olabilir ama uzun vade, işlemcilerin yanması Asus'un problemi, BIOS ile de maks Eylül'e kadar voltaj, high OC sorunlarının çözüleceğini düşünüyorum.
Konuyu nereden nereye bağlamışsınız, AM5 yeni olabilir ama uzun vade, işlemcilerin yanması Asus'un problemi, BIOS ile de maks Eylül'e kadar voltaj, high OC sorunlarının çözüleceğini düşünüyorum.
Dostum sen konuyu asıl nereden nereye bağlamışsın. Ben ne işlemci yanmasından, ne BIOS ayarından, ne OC problemlerinden bahsettim. Metin2 eski bir oyun ve maalesef optimizasyonu berbat. Hala bu zamana kadar gelişen ve değişen bir yapısı yok. Ayrıca güncel olarak Metin2 TR sunucusunda oynayan ve oyunu hem AMD hem İntel işlemcili bilgisayarlar ile deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum. AMD maalesef bu oyun özelinde sıkıntı çıkartıyor.
@ellas Şu mesajda "beğenmeme" emojisi bırakacak ne var acaba? Metin2 oynuyor musunuz aktif olarak? Oynuyorsanız AMD işlemci mi kullanıyorsunuz? Eğer bu özellikler var olup sıkıntı yaşamıyor olsanız bile AMD tarafında problem yaşayanların olduğu gerçeğini değiştirmez. Emoji atmış olmak için boş işlerle uğraşmayalım lütfen.