7500 TL'ye yayın için PC toplama

Şans yok abi yemin ederim şans sıfır bende
Hocam, benim attıklarımın toplamı yine 6200. Orada gözüken fiyat KDV dahil, ancak benim attığım ekrandaki fiyat hariç, en altta KDV toplam olarak verilmiş. Yani hiçbir sıkıntı yok.
 
Konu sahibi arkadaşın bence takip etmeye fırsatı bile olmuyor zira konunun başı sonu belli değil. Artık parça tartışmayı bırakıp herkes sistem önerilerini mi söylese acaba
Sistemi netleştirdik zaten hocam.
 
Neko hoca benim sistemi neden beğenmedi acaba ben çok beğenmiştim klavye felan ekleyince monitör vs olunca çok güzel olmuştu içime de sinmişti ama hiç güzel değil dedi nedense Sistemi tek netleştirdiğim AMD oldu tamamdır 1080 yerine 1070 alıp mekanik klavye eklemek mesela. Evet postları takip edemiyorum her yerden bir şey çıkıyor. 32 sekme var Allahtan 3 ekranım var
 

Mekanik klavyenin ergonomi dışında bir farkı var mı? Profesyonel oyuncu olmadığınızı varsayıyorum zira milisaniyelik hız yayıncıdan çok turnuva oyuncuları için gibi
 
Tamam her şeyden vazgeçtim her şey zamanla olur. Neko hocamın topladığı "bu sistemi" alayım o zaman ama bunlarında indirimlilerini bulayım ne kadar düşse benim için kârdır.
 
Tamam her şeyden vazgeçtim her şey zamanla olur. Neko hocamın topladığı "bu sistemi" alayım o zaman ama bunlarında indirimlilerini bulayım ne kadar düşse benim için kârdır.

Baltalamak gibi oluyor ama Seagate marka depolama birimi almıştım ve 1 haftada bozulmuştu. WD Blue çok dayanıklı bir Hard Disk bak atom bombası düşse sağ çıkar. Onun dışında hala X370 anakart almanı tavsiye ederim zira sen ileride Ryzen 7 2500 çıkarsa B350 bir anakart kullanamazsın onda bence. B350 tam olarak Ryzen 5 serisine uygun bir anakart.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…