7500 TL'ye yayın için PC toplama

@Neko Hocam arkadaşa sadece İntel bir sistem toplar mısınız ? :)
Teşekkürler bakalım nasıl bir sistem gelecek ama ben sanırım kendim topladım yarım yamalak bilgilerimle çünkü ne kadar araştırırsam o kadar kafam karışıyor şimdi kafamda belli başlı çoğu şeyi sabitledim artık diyorum ki yeni bir başlık açayım (son gelecek sistem tavsiyesinden sonra) "En ucuza güvenilir nereden temin edilir diye" gerçekten anlamadım ben burada insanları. Ya gerçekten bir kesit kısım trolledi yada insanlar diğer insanlarının görüşlerini dikkate almıyor, çok ümitliydim buradan ancak ben fikirleri Ali ve Recep abiden almak isterdim hatta ve hatta onlar toplasa bir ay daha bekleyip 10.000 TL'lik bir sistem bile toplayabilirler :D

Herkese onların toplaması imkansız ama buırda sana tavsiye veren insanlar senden benden 10 kat daha bilgili insanlar.Demin senin için girdim pc toplamaya herşeyi abartarak koydum yine 7.500'ü göremedim yani :)

Herkese onların toplaması imkansız ama buırda sana tavsiye veren insanlar senden benden 10 kat daha bilgili insanlar.Demin senin için girdim pc toplamaya herşeyi abartarak koydum yine 7.500'ü göremedim yani :)
Tabi herkes yoğun işi gücü olan insanlar ben gibi işsiz değiller :D Nasıl 7.500'ü göremiyorsun :O ben 3 parça ekliyorum hemen doluyor :D Not: Dün cenguen sen miydin?

Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Mayıs 2017 - Technopat

Al sana istediğin kişilerin toplamış olduğu parçalar.Uygun sitelerden bularak halledebilirsin :)
Valla sanırım ben bu ekipmanların ucuzunu temin edip alacağım. RAM'ı 1 girmişim 2 tane 16 GB RAM girince işlem tamam oluyor 7.500.oo TL ye PC'mi toplamış oluyorum kendi kafamda ben böyle kurguladım hayırlısı olsun artık şansımıza işimizi görür görmez yapacak bir şey yok :) Şimdi geriye kalan bu ürünleri ucuza güvenilir şekilde temin etmek kaldı.

Dosya Ekleri

• yeni2.png
    yeni2.png
    26,5 KB · Görüntüleme: 96
Sinerji isimli siteden toplayacağım. Size toplayıp, test edip gönderecekler.

Yalnız AMD Ryzen toplarsak daha iyi olur.

Çünkü yayın yapacak, video çekecekseniz çok daha iyiler bu konuda Ryzen işlemciler.

Yani Recep Baltaş ve Ali Güngör de Ryzen tavsiye ederdi diye düşünüyorum.

Parayı versen ve onlara dizdirsen büyük ihtimalle Ryzen dizerlerdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı