75000 TL Hazır Sistem Tavsiyesi

Kaplanbjk006

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. İşim ve yoğunluğum gereği eskiden yaptığım şekilde tek tek sistemimi toplamayacağım. Peşin fiyatına taksit yapan bir yerden güzel özelleştirmelerle almak istiyorum. Monster istemiyorum. Game Garaj'a baktım yapılabilir. 75000 lira bütçe sadece kasa için olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar. İşim ve yoğunluğum gereği eskiden yaptığım şekilde tek tek sistemimi toplamayacağım. Peşin fiyatına taksit yapan bir yerden güzel özelleştirmelerle almak istiyorum. Monster istemiyorum. Game Garaj'a baktım yapılabilir. 75000 lira bütçe sadece kasa için olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam rami 2x16 cl 30 olanı yapın xpg. Kasayı 750 w olanı yapın. Anakartı b650m p olanı yapın.
@efebatiin Dahada ne yapılır bilmiyorum.

Ne demek. Özelleştirmeye daha uygun olsaydı ben minimum r7 işlemci tercihi yapardım. Ancak siteye baktığımda 75k bütçede bu sistem vardı.
Hocam burdada var aynı sistem özelliştirmeleri biraz değiştirdim ama bir bakın derim.

Teşekkür ederim. Yanlış mı görüyorum bilmiyorum ancak stokta mevcut olmadığı belirtiliyor.
1743518010477.png
Bunu seçebilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı