Selamlar arkadaşlar, yeni bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 75K civarı. Şu anda, aşağıdaki özelliklere sahip bir sistem taslağı oluşturdum. Önerilerinizi almak isterim. Amacım oyun + iş.
Aşağıda attığım sistem 66 bin TL falan yapıyor. Soğutucu olarak Peerless Assassin kule tipi soğutucu da işlemciyi soğutmaya yeterli olur ama ben illa sıvı soğutma alacağım, sistem şık görünsün diyorsan sıvı soğutma alabilirsin. RAM kısmında da aynı RAM'lerin yaklaşık 1.500 TL fazla fiyatına RGB'lileri alınabiliyor, istersen tercih edebilirsin.
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 4.661,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Selamlar arkadaşlar, yeni bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 75k civarı. Şu anda, aşağıdaki özelliklere sahip bir sistem taslağı oluşturdum. Önerilerinizi almak isterim. Amacım oyun + iş.
1440p için kendime bir sistem toplamayı planlıyorum, fiyatlar 3-5 aşağı yukarı değişebiliyor. Anakart normalde 7.200 TL iken şimdi 8.000 TL olmuş, ancak birkaç güne stok gelince fiyatın düşmesi muhtemel. Siz de bu tarz bir sistem tercih edebilirsiniz; kasa seçiminize göre toplamda 75.000 TL civarında olabilir. RAM'lerin kit versiyonunun stoğu tükenmiş, aynı fiyata aynı marka RAM'i tekli olan modülünden 2 adet 1x16 GB RAM alabilirsiniz.
Düzenleme: SSD daha sabah 4.000 TL idi 4.500 olmuş, bazı modeller birkaç günde bir sürekli bir aşağı bir yukarı oynayış gösterebiliyor Akakçe üzerinden fiyat analizi yapabilirsiniz, tekrar düşecektir.
Benim gözümde 1440p için bu bütçe ile alınabilecek en dengeli F/P sistem budur.