7500F için kule tipi soğutucu önerisi

Merhabalar hocam. Öncelikle bütçenizi öğrenebilir miyiz? Ya da konu açılış mesajınıza ekleyebiliyor musunuz?

Hocamın dediğine katılıyorum. Thermalright Phantom Spirit 120 SE iyi bir soğutucu, hakkında bulamadığım tek bilgi RAM yükseklik uyumu. Bazı soğutucular RAM'lere değebiliyor, miomly hocam kullanıyorsa bu konuda da bilgi sağlayabilir 🤚

Son düzenleme:
Merhaba hocam. Öncelikle bütçenizi öğrenebilir miyiz? Ya da konu açılış mesajınıza ekleyebiliyor musunuz?

Hocamın dediğine katılıyorum. Thermalright Phantom Spirit 120 SE iyi bir soğutucu, hakkında bulamadığım tek bilgi RAM yükseklik uyumu. Bazı soğutucular RAM'lere değebiliyor, miomly hocam kullanıyorsa bu konuda da bilgi sağlayabilir 🤚

Corsair 2x16 CL40 DDR5 RAM var değmiyor.

Merhabalar hocam. Öncelikle bütçenizi öğrenebilir miyiz? Ya da konu açılış mesajınıza ekleyebiliyor musunuz?

Degse bile fani yukari kaldirabiliyorsunuz. Sorun olmaz.

Bütçe?

Degse bile fani yukari kaldirabiliyorsunuz. Sorun olmaz.

Bütçe?
Phantom Spirit için nasıl bilmiyorum ama bende Arctic freezer 34 var, fanları tek konuma ayarlanabiliyor, yukarı aşağı yapma şansım yok. Genellikle ramlere değmiyorlar zaten ama olur da ramler büyük olur falan diye o özellik bilgisine bakmıştım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı