7500F RTX 4070 Super kasıp donuyor

fonofeyyaz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, geçtiğimiz aylarda bir sistem topladım. Ürün özelliklerini en alta ekleyeceğim. Sistem normal kullanımda donma yok büyük ihtimal ya da ben fark edemiyorum. Ancak CS2 ya da Valorant gibi oyunlarda anlık 2-3 saniyelik donmalar ve FPS'de çakılmalar meydana geliyor. İşlemci üzerinde stok fan var ve 95 dereceleri görüyor. Öncelikle sıvı soğutucuya geçmeyi düşünüyorum. Varsa 360 mm sıvı soğutucu önerilerinizi beklerim. Ardından varsa sorunu tespit edebileceğim yazılımlar, tavsiye ederseniz sevinirim. Hayırlı günler diliyorum.

Anakart: MSI MB B650M Gaming Plus Wi-Fi AM5 DDR5.
İşlemci: 7500F.
RAM: Kingston Beast KF556C36bbek2-32TR 32 GB (2x16) DDR5 5600MHz.
SSD: Kingston KC3000 SKC3000S/512G 512 GB 7000/3900MB/s PCI-e NVMe M.2 SSD.
Kasa: Xigmatek Gaming y Pro Odin II 700W 4x12cm ARGB e-ATX

Valorant ve CS demişsiniz. Bu iki oyun işlemci tabanlı. İşlemci kendini çok az kıssada drop hissedeceksiniz ve büyük ihtimalle ısı kaynaklı o işlemci stok fan ile soğumuyor maalesef.

Valorant ve CS demişsiniz. Bu iki oyun işlemci tabanlı. İşlemci kendini çok az kıssada drop hissedeceksiniz ve büyük ihtimalle ısı kaynaklı o işlemci stok fan ile soğumuyor maalesef.
Isı sorununu çözmek için tavsiye ettiğiniz bir soğutucu var mı. Benim aklımda kasa ile de aynı marka olan Xigmatek 360 mm soğutucu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı