7500F RTX 5060 Ti sistemde bileşenler bağlanınca sistem kapanıyor

Thyvux

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
32 Crucial
Ekran kartı
5060 Ti 16 GB
Anakart
MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (O
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Yeni PC topladım ve montajını yapması için tanıdık bir bilgisayarcıya bıraktım. Montajı 2 günde tamamladı ve 2 günün sonunda kasanın çalıştığını fakat mouse veya klavye kablosu takınca kasanın kapandığını söyledi. Bunun nedeni nedir?

İnternette herhangi bir çözümünü de bulamadım. PC'yi aldığım yere geri mi götürmeliyim yoksa başka bir bilgisayarcıya tekrar mı baktırmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
ZALMAN I3 NEO BLACK Mesh MegaMax 700W 80PLUS 4X120mm kasa bu hocam
Hocam rastgele ve pahalı şekilde toplamasaydınız keşke. Burda konu açarak yardım alabilirdiniz. Hazır sistem alsanız size direkt iade yaparlardı, burda direkt çalışmadığını söylüyorsunuz ve sorunun hangi parçada olduğu belli değil. Uğraştıracak bayağı.

Eski mi yeni mi kısa devre olabilir.
Yeni hocam kasa dahil bütün ekipmanlar sıfır aldım ama 2 hafta oldu hâlâ kuramadik

Hocam rastgele ve pahalı şekilde toplamasaydınız keşke. Burda konu açarak yardım alabilirdiniz. Hazır sistem alsanız size direkt iade yaparlardı, burda direkt çalışmadığını söylüyorsunuz ve sorunun hangi parçada olduğu belli değil. Uğraştıracak bayağı.
Hazır sistem aldım zaten hocam vatandan aldım güzel indirim vardı o gün. Parçada mi sıkıntı var yoksa toplayan kişide mi bilmiyorum. Daha önce böyle bir hatada görmedim.

Hazır sistem aldım zaten hocam vatandan aldım güzel indirim vardı o gün. Parçada mi sıkıntı var yoksa toplayan kişide mi bilmiyorum. Daha önce böyle bir hatada görmedim.
2 hafta niye beklediniz? Sistemi onlara gönderin direkt parayı iade etsinler. 2 hafta geçti diye belki yapmayabilirler, sadece parça değiştirirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı