7500F taksitli şekilde nereden alınır?

Bütçe
7000

Slimps

Megapat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Abra a5 v15.2
Meslek
Öğrenci
RAM
2x16gb DDR5 6000MHz CL30 Goodram IRDM
Anakart
Gigabyte B650 Eagle AX Wi-Fi
Herkese merhaba,

Stok fanlı, mümkünse en az 6 taksitli 7500F işlemci almak istiyorum ama çok fazla satıcı var ve hangisine güvenebilirim bilmiyorum. Trendyol üzerinden İncehesap satıcısından 7500F sipariş etmiştim, özelliklerde stok fan işaretli olmasına rağmen sorduğumda stok fan göndermediklerini söylediler ve iade etmek zorunda kaldım.

Önerebileceğiniz güvenilir satıcılar var mı? (Taksit olması önemli, bütçe ₺7000)

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Hocam 6000'e satanlar var, 1000tl ile kule topu soğutucu alsanız daha iyi olmaz mı tray alıp?
Güvenilir satıcı önerisi istiyorum, fiyatların farkındayım. Bildiğiniz bir satıcı varsa ve dediğim şartları karşılıyorsa önerebilirsiniz. İllâ tüm bütçeyi harcamam şart değil. Teşekkür ederim.

Herkese merhaba,

Stok fanlı, mümkünse en az 6 taksitli 7500F işlemci almak istiyorum ama çok fazla satıcı var ve hangisine güvenebilirim bilmiyorum. Trendyol üzerinden İncehesap satıcısından 7500F sipariş etmiştim, özelliklerde stok fan işaretli olmasına rağmen sorduğumda stok fan göndermediklerini söylediler ve iade etmek zorunda kaldım.

Önerebileceğiniz güvenilir satıcılar var mı? (Taksit olması önemli, bütçe ₺7000)

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Hangi bankayı kullanıyorsunuz? Genede belirtiyim çoğu satıcı DFS ile Magic ve ikiside güvenilir. Bizzat satın alım yapmıştım.

Birde stok fan çöp, boşuna para harcamayın ona.

Hangi bankayı kullanıyorsunuz? Genede belirtiyim çoğu satıcı DFS ile Magic ve ikiside güvenilir. Bizzat satın alım yapmıştım.

Birde stok fan çöp, boşuna para harcamayın ona.
Ziraat, Yapıkredi, Garanti, İş.

Stok fanı idarelik birkaç aylığına kullanacağım, daha sonra para biriktirip iyi bir soğutucuya geçmeyi planlıyorum.

Ziraat, Yapıkredi, Garanti, İş.

Stok fanı idarelik birkaç aylığına kullanacağım, daha sonra para biriktirip iyi bir soğutucuya geçmeyi planlıyorum.
Ziraat ile peşin fiyatına 5 taksit var:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı