Ben bunu alırsam direkt wifi ve bt bağlanabilirim değil mi? Bütün siteler baktım ama hiç alan yok
Evet baglanabilirsin Wi-Fi var zaten. Guzel bir anakarttir oneriyoruz forumda da.
Colorful Battle-AX B650M-Plus Wi-Fi V15 alınır mı?
@kxy Bu colorful Noctua NH DH 15 gibi tankları taşır mı acaba?www.technopat.net
Bu konuda biraz gömmüşsünüz sanki birde bunun yerine vatandan vade farksız 7500e msi b650m gaming plus wifi alsam colorful'a göre nasıl olur colorful da bana o fiyata patlayacak çünkü ve b650 lerde pcle 5.0 desteği olmaması 9070xt de bir performans kaybı veya 3 4 sene sonrası için sorun yaratır mı ?
Şimdi baktım 500 600tl fark oluyor msi ile arasında 6900tl msi 7500tl
Tam gömme değil de üst segment için yeterli değil önermem vs yazmışsınız ondan sordum ilerde yükseltirim işlemciyi sorun çıkmasın diye dedim birde epey karşılaştırmasına bakar mısınız ben anlamıyorum. Resimdeki işaretledim gibi bunda wifi kısmında geride sanki Msi 6e colorful düz 6 ve wifi bandı olarak da 1 tane eksik wifi çekme sorunu yaşatmaz değil mi stabil olur internet bazı yerlerde de colorful önde ama wifi kısmını anlamadım. Birde msi dan daha serin olsa da colorful da resimde işaretlediğim gibi m2 ssd soğutucusu yok zarar verip ömründen yemez mi ? Alacağım ssd samsung 990 pro 2tb .PCIe 4 ile 5 arasinda 4 5 FPS fark var yok yani sorun olmaz. B650M Gaming Plus yerine daha mantikli bu Colorful. Gaming Plus haddinden fazla sicak calisiyor testlerini bulursam sizde istiyorsanız atarım. Konuda tam olarak nerde gommusum birde?
Tam gömme değil de üst segment için yeterli değil önermem vs yazmışsınız ondan sordum ilerde yükseltirim işlemciyi sorun çıkmasın diye dedim birde epey karşılaştırmasına bakar mısınız ben anlamıyorum. Resimdeki işaretledim gibi bunda wifi kısmında geride sanki Msi 6e colorful düz 6 ve wifi bandı olarak da 1 tane eksik wifi çekme sorunu yaşatmaz değil mi stabil olur internet bazı yerlerde de colorful önde ama wifi kısmını anlamadım. Birde msi dan daha serin olsa da colorful da resimde işaretlediğim gibi m2 ssd soğutucusu yok zarar verip ömründen yemez mi ? Alacağım ssd samsung 990 pro 2tb .
MSI B650M Gaming Plus WiFi - Colorful Battle-AX B650M-Plus WiFi V15 Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI B650M Gaming Plus WiFi - Colorful Battle-AX B650M-Plus WiFi V15 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Modem ile çalışma odası arasında 1 oda mesafe var wifi kısmında sorun yaşamam değil mi bt kısmı da stabil olur mu ? Normal wifi 6 kullanıyor ondan sordum.SSD sogutucusu pahalı birsey degil ekstra alinabilir. Gundeliktede faek hissetmezsiniz. MSI sıcak çalısmasa alınabilecek bir kart ama sıcak calisiyor.
Ayrıca sıcak çalışıyor dediniz o hangi video bulamadım benSSD sogutucusu pahalı birsey degil ekstra alinabilir. Gundeliktede faek hissetmezsiniz. MSI sıcak çalısmasa alınabilecek bir kart ama sıcak calisiyor.
Modem ile çalışma odası arasında 1 oda mesafe var wifi kısmında sorun yaşamam değil mi bt kısmı da stabil olur mu ? Normal wifi 6 kullanıyor ondan sordum.
Ayrıca sıcak çalışıyor dediniz o hangi video bulamadım ben
Bilmediğim için soruyorum 81 derece fazla mı anakart için ilerde telefonlardaki gibi anakart arızası veya anakartı mı yakıyor belli bir yerden sonra81 dereceleri gormus. 22.30 dan bakabilirisniz.
Colorful'da bahsettiginiz konlarda sikayeti olan hic gormedim. Tek sikayetler BIOS'un iyi olmadigi konusundaydi. Surekli gelistiriyor marka o konuda kendini.
Bilmediğim için soruyorum 81 derece fazla mı anakart için ilerde telefonlardaki gibi anakart arızası veya anakartı mı yakıyor belli bir yerden sonra
O zaman colorful alıyorumBu fiyattaki bir anakart icin evet fazla denebilir. Sorun cikartirmi cikartmaz yuksek ihtimal ama VRM performansi olarak fiyat bandinin gerisinde.