7500F ve 7800x3D için anakart önerisi

Cok para vermek istemiyorsanız bunu alın.

Hocam pek önermiyorum 0 alıp çalışmayan olmuş şans işi tabii.

Evet baglanabilirsin Wi-Fi var zaten. Guzel bir anakarttir oneriyoruz forumda da.

Hocam ne zamandan beri öneriliyor 5K fiyat varken inatla aldırmıyordu çogu insan B650M r alın uğraşmayin diyorlardı anakart hakkında sorun yaşan çok kişi gördüm bütçe fena değil BIOS arayüzü vb acıdanda daha iyi bir marka secilmeli.

Hocam ne zamandan beri öneriliyor 5K fiyat varken inatla aldırmıyordu çogu insan B650M r alın uğraşmayin diyorlardı anakart hakkında sorun yaşan çok kişi gördüm bütçe fena değil BIOS arayüzü vb acıdanda daha iyi bir marka secilmeli.

Her anakartta sorun yasayan var. Colorful kendini surekli gelistiriyor oneriyoruz forumdada. Konulara bakarsan gorursun zaten.

Niye öyle dedinki ☹️

Sen Ne önerirsin peki wifi bt destekli

Son düzenleme:
Niye öyle dedinki ☹️

Sen ne önerirsin peki Wi-Fi BT destekli.

Ben sevmiyorum şahsen BIOS'tan kaynaklı özellikle Colorful iyi marka fakat anakart tarafında bütçe varsa bence alınmamalı anakart boyutu derdin yoksa.
ASUS TUF B650e cipsetli modelde BT ve Wi-Fi bir olması lazım 8K fiyatı var fakat e cipsetli olduğundan çok sağlam isterseniz ona da bakın. Bunun üstü zaten artık X670E falan oluyor attığım fotoğrafta farklar gayet açık zaten.

Screenshot_2025-08-27-18-45-28-672_com.gold.android.youtube.jpg

Ben sevmiyorum şahsen BIOS'tan kaynaklı özellikle Colorful iyi marka fakat anakart tarafında bütçe varsa bence alınmamalı anakart boyutu derdin yoksa.
ASUS TUF B650e cipsetli modelde BT ve Wi-Fi bir olması lazım 8K fiyatı var fakat e cipsetli olduğundan çok sağlam isterseniz ona da bakın. Bunun üstü zaten artık X670E falan oluyor attığım fotoğrafta farklar gayet açık zaten.

Eki Görüntüle 2570351
O gigabyte ta bir takım redditte sorun okudum o yüzden yaklaşmıyorum.Colorful Kullananlar var youtube da sordum çok memnunlar forumda da aynı sekilde kullananlar memnun 8k bütçeyi aşıyor şuanlık maalesef o fiyatlar olsa haklısın bunu almasam b650mr alacaktım o da çok giriş seviyesi ayrı yeten wifi bluetooth almakla uğraş vs o yüzden bunda karar kıldım hatta şuan 5983 düşmüş sinerjide

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı