7500F ve 7800x3D için anakart önerisi

Fazladan m2 slotu yok değil mi atx de ? Soğutma olarak çok fark varmıdır ?

Sogutma olarak aynılar. ATX modelde 3, mATX modelde 2 tane M2 slotu var. PCIe x16 sayisida 1 adet daha fazla ATX modelde. Boyut ile alakalı degiskenler bunlar. WI-FI yok birde mATX modelde.

Çıktıkça çıkıyor hocam bir durması lazım 30k kadar gideriz böyle 😆

Üstelik ASUS TUF olanda Wi-Fi ve Bluetooth yok.

Peki m ATX ile ATX arasında performans farkı olur mu? Hangisi alınmalı?[/url]

Wi-Fi BT istiyorsan o biraz zor haberin olsun dongle kullan BT icin indirirmle X670E al derim.

Sogutma olarak aynılar. ATX modelde 3, mATX modelde 2 tane M2 slotu var. PCIe x16 sayisida 1 adet daha fazla ATX modelde. Boyut ile alakalı degiskenler bunlar. WI-FI yok birde mATX modelde.
Alma amacım wifi ve bt olması ilerde güçlü işlemcileri kaldırması o zaman tek seçenek atx kalıyor onunda fiyatı 10'a yakın çok saptı ya

Wi-Fi BT istiyorsan o biraz zor haberin olsun dongle kullan BT icin indirirmle X670E al derim.
X670e de minumum 9800 den başlıyor msi modeller 11 civari galiba şuanlık b650mr alıp wifi bluetooth adaptörü alacağım. Ben 7000 gibi çözerim sanmıştım vatandan.

Alma amacım wifi ve bt olması ilerde güçlü işlemcileri kaldırması o zaman tek seçenek atx kalıyor onunda fiyatı 10'a yakın çok saptı ya

X670e de minumum 9800 den başlıyor msi modeller 11 civari galiba şuanlık b650mr alıp wifi bluetooth adaptörü alacağım. Ben 7000 gibi çözerim sanmıştım vatandan.

Cok para vermek istemiyorsanız bunu alın.

Cok para vermek istemiyorsanız bunu alın.

Colorful nasıl hiç bilmiyorum b650m-r ile arasındaki farka değer mi ?

Asus Tuf B650M-E WiFi da var hocam hem WiFi var hem Bluetooth.
O biraz aşıyor bütçeyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı