7500TL 240Hz 2K monitör önerisi

Aynı monitör arkadaşımda da vardı ara ara ekran gidiyordu onda Casper geçince bana da tavsiye etmişti kendimde alacağım sizin dediğinizi beğenme me sebebim en azından tecrübe ettiğim bir tanıdığım olduğu için.
Ara ara ekran gitmesi kablodan ya da evin elektriğinden. Casper gerçek manada berbat.

Aynı monitör arkadaşımda da vardı ara ara ekran gidiyordu onda Casper geçince bana da tavsiye etmişti kendimde alacağım sizin dediğinizi beğenme me sebebim en azından tecrübe ettiğim bir tanıdığım olduğu için.

Bu monitörü kendim de deneyimledim ghosting sorunu mevcut. Ayrıca parlaklık 0 yani önünü bile göremiyorsun hele güneşli bir yerdeysen :D

İstersen akraban istersen kardeşin istersen abin istersen ablan istersen annen baban olsun hiç önemi yok. Gereksiz para kayırmak için yapılmış bir monitörü övmek doğru değil.

O bütçede 2K 240Hz bulunamaz.

24 inç, IPS panel 240Hz isterseniz;

Curved, 240Hz ve büyük isterseniz;

Bütçe genişken tercih edilmemeli. Renk kalitesi düşük bir monitör. AOC 24G2ze ve zu bütçe içindeyken tercih edilmesi daha doğru olur.

Renk paleti gayet iyi bir monitör ama sen bilirsin. Ayrıca G4 gibi iyi bir monitörden daha iyi gördüğün monitörün renk paleti daha kötü. 24G2Ze'ye de 1K fazladan vermek mantıklı mı tartışılır?

Bu monitörü kendim de deneyimledim ghosting sorunu mevcut. Ayrıca parlaklık 0 yani önünü bile göremiyorsun hele güneşli bir yerdeysen :D

İstersen akraban istersen kardeşin istersen abin istersen ablan istersen annen baban olsun hiç önemi yok. Gereksiz para kayırmak için yapılmış bir monitörü övmek doğru değil.

Hocam kendim görüp monitörü canlı bir şekilde oynadım hoşuma gitti herhangi bir sorun göremediğim için övdüm kendimde almayı düşünüyorum.

Renk paleti gayet iyi bir monitör ama sen bilirsin. Ayrıca G4 gibi iyi bir monitörden daha iyi gördüğün monitörün renk paleti daha kötü. 24G2Ze'ye de 1K fazladan vermek mantıklı mı tartışılır?
G4'ün renk paleti iyi olsa da hocam renk kalibrasyonu ve görüntü olarak gerçekten kötü bir görüntü sunuyor. Bizzat gördüm. AOC çok daha iyi olur. G4'ün renk olarak kötü olduğunu zaten görebilirsin Sosyal'de.

Son düzenleme:
gençler bütçeyi 9k Yapabilirim eğer cidden fark yaratacak düzeyde bir monitör önerecekseniz ortalama 8500Tl'ye çıkarttım bütçemi önerilerinizi bekliyorum, fakat cidden fark ediyorsa 9 bin tl'ye çıkartabilirim.

@Oxygen878 @Berkay Kiraz @UcanMuz @Hyuuga Neji
Sistemin yetiyorsa 2K monitör var 165Hz. Ama 2K 240Hz yok. 1080p 240Hz olarak önerim;

Daha büyük istersen;

Sistemin yetiyorsa 2K monitör var 165Hz. Ama 2K 240Hz yok. 1080p 240Hz olarak önerim;

Daha büyük istersen;
Ekran kartım rtx 3070 8gb işlemcim r5 5600x, ve oyun için 2k monitör almicam zaten hiçbir oyunu 2k'da oynamam sadece film izlerken ve video izlerken 2k olursa süper olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı