7500TL 240Hz 2K monitör önerisi

627848

Decapat
Arkadaşlar bütçem 7K. Monitör kesinlikle 240Hz olması gerek. 2K zorunlu değil, 1440p veyaz 1080p de olabilir.
Biraz büyük olsa daha iyi olabilir önerilerinize açığım.

Arkadaşlar bütçem 7k. Monitör kesinlikle 240Hz olması gerek. 2K zorunlu değil, 1440p veyaz 1080p de olabilir.

Hocam o bütçeye 240Hz 2K bir monitör bulmanız imkansız. Konu başlığını ona göre değiştitirseniz daha fazla etkileşim alırsınız bence.

O bütçede 2K 240Hz bulunamaz.

24 inç, IPS panel 240Hz isterseniz;

Curved, 240Hz ve büyük isterseniz;

Bütçe genişken tercih edilmemeli. Renk kalitesi düşük bir monitör. AOC 24G2ZE ve ZU bütçe içindeyken tercih edilmesi daha doğru olur.

Arkadaşlar bütçem 7K. Monitör kesinlikle 240Hz olması gerek. 2K zorunlu değil, 1440p veyaz 1080p de olabilir.

Bütçe genişken tercih edilmemeli. Renk kalitesi düşük bir monitör. AOC 24G2ZE ve ZU bütçe içindeyken tercih edilmesi daha doğru olur.
Konu sahibinin 2K 240 Hz monitör için ayırdığı bütçe 7500 olduğu için 1080p monitöre en fazla 6k verir diye düşündüm yoksa bütçe artarsa tabii ki daha güzelleri bulunur.

VA panel ve hantal bir monitör. Alınmaz. Casper ürünleri zaten genel olarak tercih edilmemeli. Beğenmedim attığım için de karşı beğenmeme atıyorsan bir cevap ver yanlışımızı bilelim.

O bütçede 2K 240Hz bulunamaz.

24 inç, IPS panel 240Hz isterseniz;

Curved, 240Hz ve büyük isterseniz;

Bütçe genişken tercih edilmemeli. Renk kalitesi düşük bir monitör. AOC 24G2ze ve zu bütçe içindeyken tercih edilmesi daha doğru olur.

VA panel ve hantal bir monitör. Alınmaz. Casper ürünleri zaten genel olarak tercih edilmemeli. Beğenmedim attığım için de karşı beğenmeme atıyorsan bir cevap ver yanlışımızı bilelim.

Aynı monitör arkadaşımda da vardı ara ara ekran gidiyordu onda Casper geçince bana da tavsiye etmişti kendimde alacağım sizin dediğinizi beğenme me sebebim en azından tecrübe ettiğim bir tanıdığım olduğu için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı