750W 1.200 TL'ye kadar 80+ PSU önerisi

KaanKuru

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5 13500 32 GB 3600 Mhz DDR4 RAM 8x4 Asus Tuf B600M Plus-D4 Msi Gaming Z Trio RTX 3070 LHR 1 TB Kingston m2 SSD pcie 4.0 Dark Guardian Kasa Cooler Master MWE Gold 750W 80+ Gold Fully Modular Game Master B240-K Sıvı Soğutma
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Başlıkta da belirttiğim gibi 1.200 TL'ye kadar 80+ PSU arıyorum. Marka bir şey(kaliteli) arıyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Sistemimde ASUS ROG STRIX RX 580 8 GB GDDR5 256 bit 3 fanlı ekran kartı var. FurMark testinde 600W Rampage PSU var, kasanın üzerinde geldi 80+ ve yetmiyor, fanlara güç yetmiyor. Test esnasında sürekli RGB fanlar sönüyor, PSU'dan inleme sesleri geliyor. Onun için 600W yetersiz geliyor bana.

600W yeterli gelir normalde ama PSU'nuz kalitesiz yüksek ihtimalle o yüzden yetmiyordur.

600W yeterli gelir normalde ama PSU'nuz kalitesiz yüksek ihtimalle o yüzden yetmiyordur.

Rampage'in PSU'ları kötü diye böyle ise 600W iyi bir PSU da yeter o zaman değil mi?

Sisteminizin ne kadar güç harcayabileceğini öğrenmeniz için belli başlı hesaplayıcı siteler var. Google'a psu calculator yazıp, sitelere bakabilirsiniz. Tek bir siteden bakmayın, farklı farklı sitelerdeki değerleri karşılaştırıp; ortalama bir değer alın.

Yeterli gelecektir @462488 hocamın attığı PSU'ya bakabilirsin.

Bu iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…