750W 80+ 7500F ve 9070XT besler mi?

Arkadaşın uyumsuz dediği muhtemelen güç kablosundan ötürü. 2 adet güç pini var Prime ise 3 adet istiyor. Ancak yanlışım yoksa her 1 kablodan 2'şer adet çıkıyor yani kablo tarafında herhangi bir sorun yok.

Eğer ekran kartını almayı düşünüyorsanız Prime o fiyatı hak etmiyor. Hepsiburada'da 9070 XT Nitro+ 37K'ya satılıyor veya onun yerine Pulse - Pure modelleri tercih edilebilir. Nitro+ alırsanız PSU'nuzun tek kablosuyla anında herhangi bir aparat vs. gerektirmeden takabilirsiniz.

1 tane PCI-e kablosu var zaten. Ondan da 2 adet daisy chain ile çıkıyor.

Hayır, konnektör sayısı yetersiz. Ya gen5 üzerinden dönüştürücü alacaksınız ya da çoklayıcı. Gen5 üzerinden kaliteli dönüştürücü almanız daha sağlıklı.

Peki hocam bu olur mu? Acil cevaplarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251112_160552_Chrome.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleyen: Moderatör:
1 tane PCI-e kablosu var zaten. Ondan da 2 adet daisy chain ile çıkıyor.

Benim bildiğim kadarıyla 2 adet çıkıyor hocam. FSP çok az bilgi verdiği için konu sahibi arkadaşın atması mantıklı olacaktır aslında.

Peki hocam bu olur mu? Acil cevaplarınızı bekliyorum.

İçindeki PSU giriş seviyesi diye hatırlıyorum. Hangi sistemi almayı düşünüyorsunuz link atar mısınız? Maksimum bütçenizi de belirtirseniz sevinirim.

Benim bildiğim kadarıyla 2 adet çıkıyor hocam. FSP çok az bilgi verdiği için konu sahibi arkadaşın atması mantıklı olacaktır aslında.
Düz modelinde o şekilde. Gen5 modelinde 1 tane olması gerekli.

2 adet tek kablo çıkışı var.

1 tane var.

Şimdi iki baktığım kasa uyumsuz mu?

Şimdi ben anlamadım, hangisi uyumlu?

Çok garip gerçekten. O halde uygun olmayabilir.

@TheZoyrx kardeşim bütçeni belirtirsen belki daha iyi bir sistem çıkarabiliriz.

Hocam bütçem monitle beraber 55K.
2K oyunculuk istiyorum.

ASUS Prime 9070 XT hangisi uyar? Acil cevap.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251112_160552_Chrome.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20251112_155548_Chrome.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…