750W PSU 9070XT sistem için yeterli mi?

arone

Decapat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251202_071749_Brave~2.jpg
    Screenshot_20251202_071749_Brave~2.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi topladım fakat aklımda ki soru işareti PSU'nun markasını bulamadığım için sistem için yeterli olup olmadığı, bu sistem için PSU desteği yeterli olacak mıdır? (bu arada sistemi satın aldım)

750W (eğer sağlam bir PSU ise) kullanılması sağlıklıdır bu PSU ile sağlıklı olacağını sanmıyorum undervolt yapmak zorunda kalabilirsiniz zaten değiştirmeyi düşünüyorsunuz sanırım.

Bir PSU bronz sertifikalı diye kötü olmuyor, sertifika sadece PSU'nun verimliliğini belirler kalitesini değil.

Undervolt falan da yapmanıza gerek yok, 750 watt hayli hayli yeterli sisteminiz için. Sadece iç kalite olarak çok iyi bir PSU değil, bütçeniz olduğunda değiştirmenizde fayda var. Fakat ortada büyük bir problem kesinlikle yok.

Bir PSU bronz sertifikalı diye kötü olmuyor, sertifika sadece PSU'nun verimliliğini belirler kalitesini değil.

Undervolt falan da yapmanıza gerek yok, 750 watt hayli hayli yeterli sisteminiz için. Sadece iç kalite olarak çok iyi bir PSU değil, bütçeniz olduğunda değiştirmenizde fayda var. Fakat ortada büyük bir problem kesinlikle yok.

Şu ekonomide 70 bin verip PC diziyorsan güç kaynağı hayati önemdedir. PSU'nun verimliliği tüm parçaların verimliliğini etkiliyor. Tabii ki problem yok rahatça çalıştırır, undervolt falan da gerekmez bence de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ekonomide 70 bin verip PC diziyorsan güç kaynağı hayati önemdedir. PSU'nun verimliliği tüm parçaların verimliliğini etkiliyor. Tabii ki problem yok rahatça çalıştırır, undervolt falan da gerekmez bence de.
Güç kaynağı tabii ki hayati önemdedir fakat gold güç kaynaklarından çok daha kaliteli bronz sertifikalı PSUlar mevcut. Verimlilik en son bakılacak şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı