750W PSU Önerisi

İki modelin de 10 yıl garantisi var, yeterince uzun ömürlüler. Bunun dışında ikisi de CWT (Channel Well Technology) üretimi ve kaliteli güç kaynaklarıdır. RM750X daha iyi bir ünite ama aradaki 600 TL farkı hak edecek kadar değil. Core Reactor al geç, 1400 TL o ürüne bedava.
 
Attığınız Ürün Bronze benim attığım Ürün Gold sertifikalı eğer bütçesini sıkıntıya sokmuyorsa ve kaliteli bileşen istiyorsa attığım ürün Pylon'dan kalitelidir bunun karşısına Core Reactor önerilebilir. Konuyu iyice araştırıp öneri yapın her güç kaynağı önerisine aynı güç kaynağı atılması bana göre sağlıklı değil. Bütçe ve tercih meselesi.


Ben sizin attığınız ürüne benim attığım üründen daha kötüdür demedim. 2000 TL edecek bir ürün olmadığını savunuyorum. İyi olmasına lafım yok. Eğer bütçe gözden çıkarılmışsa orasını bilemem tabii durum kullandığı sisteme görede değişir. Fakat ben o kadar fazla paraya deyeceğini düşünmüyorum. Reactor ile bile attığınız ürün arasında 600 TL fark var. Bilgim olmayan ya da kendi deneyimim olmadığı bir ürünü ezbere tavsiye etmem.
 

Geri
Yukarı