75Hz vs 144Hz

Arkadaşlar peki benim şu an monitörüm 60Hz ve üstüne dönüştürücü ile kullanıyorum 75Hz alsam gözle görülür fark olur mu? Bir ara 70Hz'ye çıkartmıştım monitörü 10Hz bile çok fark ettirmişti.
Cevabı kendin vermişsin zaten. Evet fark olur. Hatta ben 60Hz monitörümü 74Hz'ye OC'ledim ve 60'a dönemiyorum artık. Çok kasıyormuş gibi hissettiriyor. Fakat bana soracak olsan ben sırf 60Hz'den 75Hz'ye geçmek için yeni bir monitör almazdım.

Arkadaşlar peki benim şu an monitörüm 60Hz ve üstüne dönüştürücü ile kullanıyorum 75Hz alsam gözle görülür fark olur mu? Bir ara 70Hz'ye çıkartmıştım monitörü 10Hz bile çok fark ettirmişti.
60HZ'den 75HZ'ye geçince ben farkı fark ettim siz de fark edersiniz illa ki.
Belki 144 alabilirim uygun fiyatlara inerse 75Hz tatmin eder mi beni?
Bütçeniz varsa 144 alabilirsiniz 75HZ tatmin eder lakin 144HZ tabii ki de daha iyi olacaktır. Bütçe uygunsa alabilirsiniz.

Ne için kullanacağınıza bağlı hocam.

VA panel kullanıyorum şikayetçi değilim sadece tek sorunum 75Hz olması. Bu arada linkteki 22" tavisyem 24" altına inmeyin mümkünse 27" alın.

144 Hz veya daha üstü bir monitör ile bu siteye gir ve ne almak istediğine kendin karar ver
Ben 144 aldim imkanım olsa daha yüksek alırdım.

Gözle görülür bir fark oluyor. 75 de iyidir, 144 daha da iyidir. Fakat bu aynı zamanda sistemine bağlı. Eğer imzandaki sistemi kullanıyorsan, ben sana 144 öneririm. Önereceğim tek marka AOC olur. Fiyat konusunda da 75 ile 144 arasında pek fark yok.

Ben de ki AOC bu arada. 1 yıl evvel almıştım. Gayet iyi bir monitördür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı