75Mbps'den 100Mbps geçişte kopma yaşanır mı?

#Zavira2

Kilopat
Daha fazla  
65Mbps desteklenen altyapı da 75Mbps tarife kullanıyorum ama modeme gelen hız 105Mbps ve bu hız sabit şekilde. Tarifemi 100Mbps hıza yükseltmek istiyorum ama güncellediğim de müşteri temsilcisi kopma yaşarsanız 1 ay boyunca değiştiremiyorsunuz dikkatli olun diyor. Kopma olur mu? Diye sorduğum da ise net cevap verememekle beraber sorumluluğu bana yüklüyorlar. TT altyapısı kullanıyorum hat değerlerim aşağıdaki gibidir yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hattaki yoğunluğa bağlı olarak maksimum veri oranınızda değişkenlik olabilir bu nedenle 100 Mbps için riskli bir sınır değeriniz var. Bana kalırsa stabil bir şekilde 75 Mbps kullanmanız daha iyi olur. Benzer bir olayı çok öncelerde yaşadım, 17-18 Mbps destekleyen hatta 8 Mbps'den 16 Mbps'ye yükselttiğimde günde en az 3-4 kez kopma sorunu yaşıyordum. Risk almaya değmez kısaca, zaten çok büyük farklar yok.

Belli olmaz kopma yaşama ihtimalin var. Genede deneyebilirsin...baktın ki kopuyor geri dönersin. Bende altyapı 81, 100 VDSL aldım uzun zaman sıkıntı olmadı sonra kopmalar meydana geldi çünkü bana gelen hız 93/20 olarak test ettim. Kopmalar olunca 75 Mbps sabitlettim, şimdi stabil. Şu an net 73-74 alıyorum.

Altyapınızın desteklediğinden nasıl fazla alıyorsunuz acaba ilginç.

Doğru adresi sorguladığınızdan eminsiniz değil mi?
Altyapının desteklediğinden fazla alabiliyorsun en azından Netspeedteki deneyimim öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…