7600 TL Sistem Toplama

Bir kaç hafta bekleme süreniz var dolar artmazsa konuşuyorum :). KDV indirimi yada belirli bi indirim zamanına denk gelirsin o zaman anakartı daha iyi bir anakart olarak alırsın işlemciyide 2600X olarak seçersin eğer bütçe yeterse olmadı 2600 alırsın ama sanki o kart giriş seviyesi gibi duruyor KDV indirimi olursa o fiyatta daha iyisini alırsın mutlaka.
KDV indirimi olursa çok güzel olur. :kıkırda: Bu süre zarfında olabildiğince indirimleri takip etmeye çalışacağım. Anakart'ı yeterli olarak görüyorum. İyinin kötüsü diyebiliriz. :)
O zaman hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim tekrardan. :)

Hocam hangi parçaları almaya karar verdiniz @YaRTXoh
Hocam ilk mesajımda belirttiğim sistemi almayı düşünüyorum. :) Tabii ki bu zaman aralığında indirimleri sürekli takip edeceğim. Vatan’da KDV indirimi olursa anakartı değiştiririm. :) Birde bütçemi aşabilirsem @rtakak hocamın attığı kasayı almak istiyorum. :)

Son düzenleme:
Hayda mesaj bildirimi gelmemiş tesadüf gördüm. Sistem hakkında yapılacak fazla yorum yok. O fiyatta çok alternatif kalmadı zaten artık. Monitör seçimi iyi ama 1070 Tİ o monitör için overkill olur bunu belirteyim.
Çok teşekkürler hocam. :) Maalesef 2K monitör için bütçem yok. 8-9 ay sonra Dolar 10 TL olmaz ise yenisini alacağım. :) Nihayetinde 720P bir monitörden iyidir ama değil mi ? ahaha :LOL:

Kesinlikle ve kesinlikle o monitörü alma aldıysan iade et televizyonda falan oyna. 1070 Ti ı 60 Hz 1080P monitörde kullanmak overkill den başka bir şey değil. Her oyunu 100 FPS üzeri oynayacaksın. Kesinlikle bütçe olana kadar televizyonla idare et. Ben 2 ay TV de kullanıp 2. el 1000 liraya 144 hz aldım 1070 Ti' a.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı