7600X Arctic Liquid Freezer II değerleri normal mi?

Evet hocam o şekildeler. Kasa fanları PWM'de. DC'ye alınca hızlanıyorlar. DC'ye alayım mı?

PWM ise kendi ayarlar zaten. Dokunmanıza derek yok ayarlara. Kasa kapalı bir yerde ise açığa alınabilir.

Bunlar haricinde sıcaklıklar sikli değil. Afterburner'ı kapatıp keyfinize bekabilirsiniz.

1678996498769.png

PWM ise kendi ayarlar zaten. Dokunmanıza derek yok ayarlara. Kasa kapalı bir yerde ise açığa alınabilir.

Bunlar haricinde sıcaklıklar sikli değil. Afterburner'ı kapatıp keyfinize bekabilirsiniz.
Ufaktan korku var hocam. Açık bırakıyorum ne olur ne olmaz diye. Montajda yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum ama gerçekten çok ısınıyormuş :D.

Son düzenleme:
Referans olması açısından arcitc A35 yani orta seviye bir hava soğutucu ile curve optimizer -30 ve +200 MHz Boost ile kullanıyorum. Throttle veya TDP limit girmedim. Kasanın hava akışı güzel. Oyunlarda (Warzone 2, beyond Two Souls, CS:GO, Witcher 3) 70 derecenin üstünü nadiren görüyorum ve çoğunlukla hemen düşüyor. Arctic Liquid Freezer II ile daha düşük beklerdim.

Not: Ayarlar sonrasında oyun ve multi Core performans artışı var ve sıcaklıklar daha düşük.
NO2: Kasanın 7 fanı silent modda, işlemci soğutucu fanı normal modda çalışyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı