7600X Sisteme ekran kartı önerisi

Mustafa0614

Hectopat
Daha fazla  
Bir sistem topladım bunu değerlendirmenizi istiyorum. Uygun olmayan parça varsa veya uyumsuz değiştirebilirim ama bütçe olarak o parçaların fiyatlarının üstüne çıkamam bilginiz olsun. Bir de anakart, işlemci, kasa, alınmıştır ve RAM olarak da 32 GB düşünüyorum ama hangisini alacağım hangisi uyumlu bilmiyorum beyaz ARGB istiyorum fiyat maximum 6 bin TL'ye çıkabilirim ve yüksek hızlı DDR5 olacak.

Anakart:
Free URL shortener: Shorten and share links instantly

İşlemci (CPU):
AMD Ryzen 5 7600X 5.3 GHz 6 Çekirdek 32MB AM5

PSU:

SSD ( M.2 NVMe):
Huawei eKitstor Xtreme 200E 1TB NVMe 7000 MB/s

Sıvı soğutucu (AiO):

Kasa:
MSI MAG Pano M100R PZ Beyaz

Ekran kartı (GPU):

Sapphire Radeon RX 9060 XT PURE 16GB GDDR6

Hocam 7600x sizce nasıl işlemci ben onu alacaktım fakat bir kaç arkadaşım onu soğutmakla uğraşma 7500f al gitsin daha uygun performans olarak uçuk fark yok dediler. Ben memnunum ama yine de aklım kalmadı değil.

İşlemciye o kadar para vermeyin fazladan. 7600 veya 7500f alın fiyat performans olarak düşük kalmış biraz. Ordan kıstığınız parayla başka birşeye upgrade edebilirsiniz.

7500F üzerinde bir işlemci alacaksanız 9600X en mantıklı seçenek olacaktır arkadaşın dediği gibi performans farkı hissedilir değil özellikle GPU bound oyunlar oynayacaksanız. Rekabetçi oyunlarda fark az da olsa hissedilebilir. Attığınız ekran kartı gece vatan da 16.5k idi bence yine geceyi bekleyin almak için tekrar indirime girebilir. Doğru seçenek olur 9060XT bence şu an en güzel kombinasyon 7500F+9060XT. 9070 serisine çıkmak istiyorsanız en az 9700X gibi bir işlemci tercih etmeniz gerek bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…