7600X ve RTX 4070 Super 1080P'de darboğaz yapar mı?

Daha fazla  
Güzel bir hazır sistem buldum fakat bir sorun var. 7600 4070 Super'le darboğaz yapar diyorlar. Elimdeki monitör 1080p ve uzun süre değiştirmem daha önce FPS droptan çok çekmiş biri olarak beni çok korkutan bir durum. Bazıları darboğaz olur diyor bazıları olmaz diyor. Bu bilgisayar işlerinden pek anlamam. Darboğaz olursa neden olur olmazsa neden olmaz? Cevap verecek açıklayacak biri var mı?
Bu arada Gainward 4070 Super nasıl bir kart? Firmadan firmaya FPS değişiyormuş galiba.

Güzel bir hazır sistem buldum fakat bir sorun var. 7600 4070 Super'le darboğaz yapar diyorlar. Elimdeki monitör 1080p ve uzun süre değiştirmem daha önce FPS droptan çok çekmiş biri olarak beni çok korkutan bir durum. Bazıları darboğaz olur diyor bazıları olmaz diyor. Bu bilgisayar işlerinden pek anlamam. Darboğaz olursa neden olur olmazsa neden olmaz? Cevap verecek açıklayacak biri var mı?
Bu arada Gainward 4070 Super nasıl bir kart? Firmadan firmaya FPS değişiyormuş galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Darbogaz filan yok dostum. Dedigin sistemide biliyorum. Şahsen ben birkaç arkadaşa önerdim, piyasanın en ucuz 4070 Super sistemi. M.2 SSD kısmında DRAM'li model bulunmadıgı için benim için tek soru işareti, oda oyun için vs. pek etkilemez.Onun dışında 2K ya 240mm sıvı sogutucu takıp sistemi alabilirsin.

FHD'de darboğaz olmaz ama size önerim hem güzel indirimdeyken attığınız kartın dengi 7800 XT almanız.

FHD'de darboğaz olmaz ama size önerim hem güzel indirimdeyken attığınız kartın dengi 7800 XT almanız.

Tanıdığım biri zamanında AMD kartı yüzünden oyun bile oynayamıyordu AMD kartı almaktan çekiniyorum fakat 7900GRE modeli gözüme bayağı iyi geliyor F/P bakımından 4070 Super'le 7900 GRE arasında kalıyorum ara sıra.

Geri
Yukarı