hz.abram Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 103 22 Mayıs 2021 #1 Bu anakarta uygun APU işlemci var mı? Ekran kartsız çalıştırmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 22 Mayıs 2021 #2 O anakarta APU işlemci olmaz. Onboard ekran anakartın üstünde uygun işlemci ile kullanabilirsiniz.
hz.abram Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 103 24 Mayıs 2021 #3 avis1 dedi: O anakarta APU işlemci olmaz. Onboard ekran anakartın üstünde uygun işlemci ile kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... işlemci var apu değil windows yüklü ssd taksam sistem açılır mı ? avis1 dedi: O anakarta APU işlemci olmaz. Onboard ekran anakartın üstünde uygun işlemci ile kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş (video) ekran kartı olmadan açıyor aynı anakart.
avis1 dedi: O anakarta APU işlemci olmaz. Onboard ekran anakartın üstünde uygun işlemci ile kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... işlemci var apu değil windows yüklü ssd taksam sistem açılır mı ? avis1 dedi: O anakarta APU işlemci olmaz. Onboard ekran anakartın üstünde uygun işlemci ile kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş (video) ekran kartı olmadan açıyor aynı anakart.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 24 Mayıs 2021 #4 hz.abram dedi: işlemci var apu değil windows yüklü ssd taksam sistem açılır mı ? Bu arkadaş (video) ekran kartı olmadan açıyor aynı anakart. Genişletmek için tıkla... Daha önceki mesaj da yazdım okumamışsınız ,bu tip eski anakartlar da onboard ekran kartı anakartın üstün de olduğu için kullanabilir. APU yeni bir teknoloji ekran kartı CPU nun içinde yani sizin anakartınıza uymaz.
hz.abram dedi: işlemci var apu değil windows yüklü ssd taksam sistem açılır mı ? Bu arkadaş (video) ekran kartı olmadan açıyor aynı anakart. Genişletmek için tıkla... Daha önceki mesaj da yazdım okumamışsınız ,bu tip eski anakartlar da onboard ekran kartı anakartın üstün de olduğu için kullanabilir. APU yeni bir teknoloji ekran kartı CPU nun içinde yani sizin anakartınıza uymaz.