Alp Ayan
Centipat
Bios güncel. İşlemcim ryzen7 7700x.BIOS güncel mi? Bir de işlemciniz nedir? 5000 ve 7000 serisinde oluyor herhalde bu sadece. Emin değilim bu bilgiden.
Bios güncel. İşlemcim ryzen7 7700x.BIOS güncel mi? Bir de işlemciniz nedir? 5000 ve 7000 serisinde oluyor herhalde bu sadece. Emin değilim bu bilgiden.
Nereden kapattınız?Hocam core performance boost kapattım. Videolara baktığımda FPS farkı yok denecek kadar azdı çünkü. Ve şuan aldığım değerler mükemmel boşta iken Eki Görüntüle 1951238
Advanced>AMD CBS ayarından buldum. Benim anakartım Asus sizde değişik yerde vs. olabilir...Nereden kapattınız?
gigabyte B650M F4 sürümünde vardı mesela. Sizin hangi model?Bios güncel. İşlemcim ryzen7 7700x.
F9a şuanda. Anakartım b650m ds3h.gigabyte B650M F4 sürümünde vardı mesela. Sizin hangi model?
Sağolun hocam, ben de bi bulup kapatırım.Advanced>AMD CBS ayarından buldum. Benim anakartım Asus sizde değişik yerde vs. olabilir...
Advanced > AMD CBS > SMU Common Options > ECO Mode > EnableF9a şuanda. Anakartım b650m ds3h.
Çok teşekkür derim, sizede zahmet verdim.Advanced > AMD CBS > SMU Common Options > ECO Mode > Enable
Hocam bu arada AIDA64'den işlemcime test yaptım. 4.6 GHZ de çalışıyor o ayar kapalı olmasına rağmen. Ben 3.6 da ghz de çalışır diye korkuyordum ancak 4.6 ghz gayet iyi bence.Çok teşekkür derim, sizede zahmet verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.