7700X ve RTX 4070 Ti sistem ne kadar eder?

İşlemci ve ekran kartı harici diğer bileşenler çok kötü seçilmiş. O yüzden ekran kartı ve işlemciye göre bir fiyat belirleyin bana göre. Ufak miktarda da diğer parçaları ekleyin ama çok düşük tutun bu eklemeyi.

Ekran kartı sıfırı 35 bin lira sıfır işlemci 15 bin lira zaten bunlar ikisi 50 bin lira ediyo diğerlerini de ekleyince daha da çıkıyor en az 43-45K bence zarar ediyosun.

İkinci el fiyatlarını göz önüne alırsak; Ekran kartına 25, işlemciye 7, diğer bileşenlere (kasa, ram, ssd, soğutucu, anakart) 6 yazarım. Ne yapar; 25+7+6= 38 bin tl. Biliyorum sıfır fiyatlarının çok altında yazdım ama elektronikte ikinci el (eğer iphone telefon değilse 🙃) fiyat çok düşüyor. Letgo, sahibinden açıp bakabilirsiniz. Hızlı satılabilir fiyat yazdım. 40bin teklife hiç düşünmeden verirdim.

Ekran kartı sıfırı 35 bin lira sıfır işlemci 15 bin lira zaten bunlar ikisi 50 bin lira ediyo diğerlerini de ekleyince daha da çıkıyor en az 43-45K bence zarar ediyosun.
O iş öyle olmuyor işte. 35K'ya iyi bir 4070TiS alınabiliyor. Ekran kartının ederi 25K civarında. İşlemci de 11K dersek 38K ediyor. Diğer parçalarla birlikte maksimum 42-43K denebilir.

O iş öyle olmuyor işte. 35K'ya iyi bir 4070TiS alınabiliyor. Ekran kartının ederi 25K civarında. İşlemci de 11K dersek 38K ediyor. Diğer parçalarla birlikte maksimum 42-43K denebilir.
yakın fiyat söylemişiz zaten ne fark ediyor.

Geri
Yukarı