7700XT sistemde ekranda pembe kareler var

youandeamons

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RX 7700 xt
Merhaba. Uzun süredir bu sorunla başa çıkmaya çalışıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım sayılır(Gaming Gen TR'den aldım).ilk aldığım zamanlar bir sorun yoktu ama 2 haftadır ani FPS düşüşleri ve bu karelerin çıkmasıyla uğraşıyorum. Ekran kartında sorun var muhtemelen ama teknik servise gönderdim bir şey yok denilerek tekrar gönderildi.

Dosya Ekleri

• IMG_20250723_212643.jpg
    IMG_20250723_212643.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2025-07-22-17-01-23-976_com.miui.mediaviewer.jpg
    Screenshot_2025-07-22-17-01-23-976_com.miui.mediaviewer.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2025-07-22-16-59-57-101_com.miui.mediaviewer.jpg
    Screenshot_2025-07-22-16-59-57-101_com.miui.mediaviewer.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 51
Bende 25.6.2 kurulu. Sizin gibi her an olmuyor, bir deneyin isterseniz bu sübe.

Ben hala ekran kartımda bir sorun olduğunu düşünüyorum hocam bilgisayarım tam verim de çalışmıyor gibime geliyor bazen kilitleniyor falan içim hiç rahat değil.

Bende 25.6.2 kurulu. Sizin gibi her an olmuyor, bir deneyin isterseniz bu sürümü.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Aynı sorun bende de var ve aynı ekran kartlarına sahibiz. Zamanında ben de bunla ilgili konu açmıştım fakat çözüme ulaşmamıştı. Bende sadece google'dayken oluyor hocam başka bir uygulamada olmuyor bu sorun.

Aynı sorun bende de var ve aynı ekran kartlarına sahibiz. Zamanında ben de bununla ilgili konu açmıştım fakat çözüme ulaşmamıştı. Bende sadece Google'dayken oluyor hocam başka bir uygulamada olmuyor bu sorun.

Hocam bende oyunlar hariç her uygulama da oluyor ekran kartında bir sıkıntı olup olmadığını kestiremiyorum. Ekran kartında bir sorun olmadığını bir bilsem ona göre yol çizerdim ama muhtemelen var.

Merhaba. Uzun süredir bu sorunla başa çıkmaya çalışıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım sayılır(Gaming Gen TR'den aldım).ilk aldığım zamanlar bir sorun yoktu ama 2 haftadır ani FPS düşüşleri ve bu karelerin çıkmasıyla uğraşıyorum. Ekran kartında sorun var muhtemelen ama teknik servise gönderdim bir şey yok denilerek tekrar gönderildi.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden kurabilir misiniz belki de sorun ekran kartından olmayabilir emin değilim bende benzer sorun yaşıyordum bu şekilde ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp geri kurup çözdüm. Bu sorun kesinlikle ekran kartından demiyorum.

Son düzenleme:
Hocam bende oyunlar hariç her uygulama da oluyor ekran kartında bir sıkıntı olup olmadığını kestiremiyorum. Ekran kartında bir sorun olmadığını bir bilsem ona göre yol çizerdim ama muhtemelen var.
Hocam aklıma gelen tek şey PC'yi güvenli modda başlatıp, internet bağlantısını kesip mevcut driverı kurduktan sonra güncel driverı tekrar kurmak geliyor. Eğer hala devam ediyorsa garantiye yollayıp değişim talep edebilirsiniz.

Hocam aklıma gelen tek şey PC'yi güvenli modda başlatıp, internet bağlantısını kesip mevcut driverı kurduktan sonra güncel driverı tekrar kurmak geliyor. Eğer hala devam ediyorsa garantiye yollayıp değişim talep edebilirsiniz.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden kurabilir misiniz belki de sorun ekran kartından olmayabilir bende benzer sorun yaşıyordum bu şekilde ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp geri kurup çözdüm. Bu sorun kesinlikle ekran kartından demiyorum.

DDU ile birkaç kez kaldırıp yüklemiştim ama güvenli mod da tekrardan deneyip sonucu buraya yazacağım.

Normalde değişim talep ettim fakat gamingentr ilgilenmektense cevapları ters ve saçma çevap vermekle uğrasıyor.

Normalde değişim talep ettim fakat gamingentr ilgilenmektense cevapları ters ve saçma çevap vermekle uğrasıyor.
Daha fazla ilgilenmezlerse THH'ye başvuracağınızı belirtin hocam. 2 yıl garanti hakkınız var ve eğer size bu konu hakkında yardımcı olmuyorlarsa kendileri kaşınırlar.

DDU ile birkaç kez kaldırıp yüklemiştim ama güvenli mod da tekrardan deneyip sonucu buraya yazacağım.

Dediğimi yaptın mı son durum nedir?

Daha fazla ilgilenmezlerse THH'ye başvuracağınızı belirtin hocam. 2 yıl garanti hakkınız var ve eğer size bu konu hakkında yardımcı olmuyorlarsa kendileri kaşınırlar.

THH ile uğraşacağım zaten hocam daha gamingentrye bunu söylememe gerek var mı bilmiyorum ama halletmeye çalışacağım.

Dediğimi yaptın mı son durum nedir?

Onunla uğraşamadim hocam yarın sürücüleri DDU ile silip yükleyeceğim ve onu da deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı