775 pin işlemci önerisi

Bütçe
yok
Zaten biz de bunu diyoruz. Soketine göre iyi iş başarıyor. Artık bitti dostum uygulamalarda sıkıntı çıkarıyor, oyunları açmıyor, açtığı oyunlarda kastırıyor. Ben de yıllardır E5450 kullanıyorum değiştirmeye bakıyorum. Ben aldığımda 30 TL falandı bunlar.

Eki Görüntüle 1982968

i5 4. nesil yerine Xeon E3 1230 falan bakılabilir.
Bende QX9770 var ve 775 öldü diyorum laf dinlemiyorlar. :D

Bende QX9770 var ve 775 öldü diyorum laf dinlemiyorlar. :D

Dostum öldüğünü bizde biliyoruz. Bütçede yok yazıyor. O yüzden minimum masrafla çözüm üretmeye çalışıyoruz. Şu an arkadaş soket yenilemeye ikna oldu anlaşılan.

Her oyunu kaldırırmı?
GT 1030'un götürdüğü yere kadar götürür. O işlemci RX 480 bile besleyebiliyor. Bahsettiğin oyunları evet kaldırıyor. Merak edersen GT 1030'un oyun testlerine bakmalısın. CS2 testine baktığımda 720P çözünürlükte 89 FPS ortalama alıyor. Kullandığı işlemci ise Xeon E3 1230 V3'den daha zayıf bir işlemci.

GT 1030'un götürdüğü yere kadar götürür. O işlemci RX 480 bile besleyebiliyor. Bahsettiğin oyunları evet kaldırıyor. Merak edersen GT 1030'un oyun testlerine bakmalısın. CS2 testine baktığımda 720P çözünürlükte 89 FPS ortalama alıyor. Kullandığı işlemci ise Xeon E3 1230 V3'den daha zayıf bir işlemci.
o zaman ana kart ve işlemci önerisi verebilirmisin eğer anakart rame uymuyorsa ram öneriside olur

o zaman ana kart ve işlemci önerisi verebilirmisin eğer anakart rame uymuyorsa ram öneriside olur
Siz bütçenizi de belirttiğiniz anakart ve işlemci önerili yeni bir konu açsanız daha iyi olur. H81 baktım ama ben o fiyata B85 almıştım o yüzden belki forumdakiler daha iyi ilanlar bulur. İstanbul'da oturuyorsanız elden Xeon E3 1230 V3 işlemci var.

Merhaba, şu anki işlemcim e8400. ekran kartım GT 1030, RAM 8 GB ve hiçbir oyun kaldırmıyor. Sistem çok kötü, işlemci değişirse oyun kaldırabileceğini düşünüyorum. İşlemci önerisi olan var mı? GTA 5, Valorant, CS:GO gibi oyunları kaldırabilecek şekilde.

Anakart modelin ne? Quad Core destekliyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı