78.9 OBP ile Ufuk Aslan Anadolu Lisesine gidilebilir mi?

d4mann

Hectopat
İyi geceler abilerim ablalarım.
8.sınıfın neredeyse sonuna geldim. Artık liseye geçiş yapıyorum. Bu yüzden bir liseye tercih yapmam lazım. Ufuk Aslan Anadolu lisesini istiyorum. Ailem meslek lisesline göndermiyor.
6.sınıf OBP:91.5
7.sınıf OBP: 84.7
8.sınıf OBP:79.9

Ufuk Aslan'a gidebilir miyim?

İyi geceler abilerim ablalarım.
8.sınıfın neredeyse sonuna geldim. Artık liseye geçiş yapıyorum. Bu yüzden bir liseye tercih yapmam lazım. Ufuk Aslan Anadolu lisesini istiyorum. Ailem meslek lisesline göndermiyor.
6.sınıf OBP:91.5
7.sınıf OBP: 84.7
8.sınıf OBP:79.9

Ufuk Aslan'a gidebilir miyim?

Bu ufuk aslan dediğiniz Lise kaç OBP ile alıyor bilmediğimiz için yorum yapmamız çok zor.

İnternetten baktım Ufuk Aslan 88 OBP puanı istiyor. Maalesef imkansız. Hem de Ankara'da bir okul yani başvuru oranı da baya bir dolu olur.

Hocalarım 85.4285 gibi bir şey oluyor OBP hangi okul önerirsiniz meslek lisesi haricinde

İnternetten baktım ufuk aslan 88 OBP puanı istiyor. Maalesef imkansız. Hem de Ankara'da bir okul yani başvuru oranı da bayağı bir dolu olur.

Okul 89 OBP ile alıyor, muhtemelen adrese dayalı olarak puanınız yükselirse girebilirsiniz ancak 78 OBP ile cok zor.

Bu ufuk aslan dediğiniz lise kaç OBP ile alıyor bilmediğimiz için yorum yapmamız çok zor.

Cemil meriç var hocam 94 ile alıyor adrese dayalı girebilir miyim?
88 olan bile kesin değil iken o da zor açıkçası. Hocam 80-85 civarı liselere bakmanızı öneririm ama tercihinizde sıraya yazabilirsiniz fakat gidebileceğiniz olanları yazınız. Cemil Meriç çok zor mesela çünkü okul 94 ile kapatıyor ise bu sene de en fazla 92'ye kadar düşebilir daha fazla da düşmez diye düşünüyorum.

88 olan bile kesin değil iken o da zor açıkçası. Hocam 80-85 civarı liselere bakmanızı öneririm ama tercihinizde sıraya yazabilirsiniz fakat gidebileceğiniz olanları yazınız. Cemil meriç çok zor mesela çünkü okul 94 ile kapatıyor ise bu sene de en fazla 92'ye kadar düşebilir daha fazla da düşmez diye düşünüyorum.

Ufuk aslan alırsa iyi olur hocam ya

Yeni konular

Geri
Yukarı