2.Nesil İşlemciler için bu söylediğin çok doğru olurdu ancak 3.Nesil Ryzen İşlemcilerde ara neredeyse kapandı. Ancak zaten 1080p üzerine çıkılmayacaksa 5700XT'nin de doğru bir seçim olmadığını düşünüyorum siz ne diyorsunuz ?
Önerim bu sistem.
Ryzen 3'cü nesile rağmen Intel hala oyunlarda üstün. i5-9600K'yı overclock yaptığınız zaman performans %15, %20 katlanır, i7 9700K'dan veya i9 9900K'dan bir farkı kalmaz.
2.Nesil İşlemciler için bu söylediğin çok doğru olurdu ancak 3.Nesil Ryzen İşlemcilerde ara neredeyse kapandı. Ancak zaten 1080p üzerine çıkılmayacaksa 5700XT'nin de doğru bir seçim olmadığını düşünüyorum siz ne diyorsunuz ?
Bu sistemde PSU OC için yeterli mi ? ve önerebileceginiz parça değişimi varmı? Bu arada fiyat biliyorum 10Bin tl bütçem var ondan black friday kadar beklicem
Bu sistemde PSU OC için yeterli mi ? ve önerebileceginiz parça değişimi varmı? Bu arada fiyat biliyorum 10Bin tl bütçem var ondan black friday kadar beklicem
3. nesil ile aradaki fark %1-2'lere düştü. Kimi zaman AMD geçiyor Sonraki mesajınızda OC yaparsanız performans %20-30 katlanır demişsiniz. Bu nasıl OC. AMD'ye de yapın o Overclock'u aradaki kayıp kalmaz.