Oyun için kullanılacak ise Intel işlemci alın derim.Sadece oyun 1080P
Oyun için kullanılacak ise Intel işlemci alın derim.Sadece oyun 1080P
Oyun için kullanılacak ise Intel işlemci alın derim.
Sistem'de sadece oyun oynanacak ise Intel işlemciler Amd işlemciler'den daha başarılı. İ5-9600K daha iyi bir seçenek olur.Bu işlemci ile ekran kartı youtube incelemelerin izledim başarılı gözüküyor ama
Sistem gayet iyi, İntel'e fazla para ödemeye gerek yok.Şu sistemi toplucam karar kıldım kafam takılan soru bu işlemciye sıvı sogutma gerekir mi?
Eki Görüntüle 448139
Sıvı soğutma tabiki.Bu sistemin fiyat sizce hangi şeyleri kısarak düşürebilirim
2.Nesil İşlemciler için bu söylediğin çok doğru olurdu ancak 3.Nesil Ryzen İşlemcilerde ara neredeyse kapandı. Ancak zaten 1080p üzerine çıkılmayacaksa 5700XT'nin de doğru bir seçim olmadığını düşünüyorum siz ne diyorsunuz ?Sistem'de sadece oyun oynanacak ise Intel işlemciler Amd işlemciler'den daha başarılı. İ5-9600K daha iyi bir seçenek olur.
2.Nesil İşlemciler için bu söylediğin çok doğru olurdu ancak 3.Nesil Ryzen İşlemcilerde ara neredeyse kapandı. Ancak zaten 1080p üzerine çıkılmayacaksa 5700XT'nin de doğru bir seçim olmadığını düşünüyorum siz ne diyorsunuz ?
O sisteme bu PSU yakışır bence.Bu sistemde PSU OC için yeterli mi ? ve önerebileceginiz parça değişimi varmı? Bu arada fiyat biliyorum 10Bin tl bütçem var ondan black friday kadar beklicem
Eki Görüntüle 448532
O sisteme bu PSU yakışır bence.
Corsair Builder CXM 850W 80+ BRONZE Modüler 14cm Fanlı PSU Fiyatı
Corsair Builder CXM 850W 80+ BRONZE Modüler 14cm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
3. nesil ile aradaki fark %1-2'lere düştü. Kimi zaman AMD geçiyorSistem'de sadece oyun oynanacak ise Intel işlemciler Amd işlemciler'den daha başarılı. İ5-9600K daha iyi bir seçenek olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.