7800 TL sistem toplama

Bütçe
6500-7800 TL

karuB_official

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet. Yanlış duymadınız. Paranızın yettiği en iyi sistem. Sadece merak ettim. Yaklaşık 6500-7800 TL civarı bir bütçem var sadece kasa için. Nasıl desem, böyle i5 10400F gibi işlemciler değil de daha iyi, daha performanslı bir sistem alma düşüncem var. Kesinlikle Intel'de 9.nesil hariç ve AMD'de ise Ryzen 1. nesil hariç. Ama gerçekten paranın hakkını veren en dolu sistemi merak ediyorum. PSU min. 650W ve min. 480-512 GB SSD olmasını istiyorum. Ekran kartı mecburi değil. Ayrıca overclocklanabilen bir işlemci olmasını istiyorum. Benim için önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 6500-7800 TL civarı bir bütçem var sadece kasa için. Nasıl desem, böyle i5 10400F gibi işlemciler değil de daha iyi, daha performanslı bir sistem alma düşüncem var. Kesinlikle Intel'de 9.nesil hariç ve AMD'de ise Ryzen 1. nesil hariç. Ama gerçekten paranın hakkını veren en dolu sistemi merak ediyorum. PSU min. 650W ve min. 480-512 GB SSD olmasını istiyorum. Ekran kartı mecburi değil. Ayrıca overclocklanabilen bir işlemci olmasını istiyorum. Benim için önerileriniz nelerdir?
Yukarıdaki yazdıklarıma sahip bir PC oluşturabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…