T TATOL Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Başka bir konu açmıştım bir abi ekran kartımın boşta çok fazla güç kullandığını söyled. İ ben de şüphelendim. Bakarsanız sevinirim. İyi günler.
Başka bir konu açmıştım bir abi ekran kartımın boşta çok fazla güç kullandığını söyled. İ ben de şüphelendim. Bakarsanız sevinirim. İyi günler.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 TATOL dedi: Başka bir konu açmıştım bir abi ekran kartımın boşta çok fazla güç kullandığını söyled. İ ben de şüphelendim. Bakarsanız sevinirim. İyi günler. Eki Görüntüle 2458743 Genişletmek için tıkla... Oyuna girip öyle atın hocam, bu şekilde belli olmaz. Boşu soruyorsan bende 6700 XT var 45W şu an. Çok takmana gerek yok normal.
TATOL dedi: Başka bir konu açmıştım bir abi ekran kartımın boşta çok fazla güç kullandığını söyled. İ ben de şüphelendim. Bakarsanız sevinirim. İyi günler. Eki Görüntüle 2458743 Genişletmek için tıkla... Oyuna girip öyle atın hocam, bu şekilde belli olmaz. Boşu soruyorsan bende 6700 XT var 45W şu an. Çok takmana gerek yok normal.
T TATOL Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 ubiiyy dedi: Oyuna girip öyle atın hocam, bu şekilde belli olmaz. Boşu soruyorsan bende 6700 XT var 45W şu an. Çok takmana gerek yok normal. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler abim. Gece gece kurt düşmüştü içime. İyi bayramlar.
ubiiyy dedi: Oyuna girip öyle atın hocam, bu şekilde belli olmaz. Boşu soruyorsan bende 6700 XT var 45W şu an. Çok takmana gerek yok normal. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler abim. Gece gece kurt düşmüştü içime. İyi bayramlar.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #4 TATOL dedi: Çok teşekkürler abim. Gece gece kurt düşmüştü içime. İyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi bayramlar.
TATOL dedi: Çok teşekkürler abim. Gece gece kurt düşmüştü içime. İyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi bayramlar.