7800x3D, 6650 XT ekran kartı ile darboğaz yapar mı?

akdgn98

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3200MHZ
Anakart
H610
Şu anki işlemcim Intel 12400 F ve Valorant da 200 ila 300 FPS alıyorum. Bunu 7800x3D ile değişirsem FPS bayağı yükselceğini biliyorum ama AMD 6650 XT ekran kartı 1080p de Valorant da 7800x3D'yi doyurur mu? Darboğaz yapar mı? Darboğaz hesaplayıcısından baktım neredeyse yok gibi bir şey ama kullanan varsa öneri verebilir. Bir de 7800xd için onu güzel besleyebilecek anakart önerisi de verebilirsiniz.

Anakart olarak MSI X670E öneririm gider o işlemciye. Lakin RAM i falanda değiştireceksin biliyorsun değil mi? Darboğazda imkansız ek olarak.

Hocam ekran kartının işlemciyi doyuramaması gibi bir durum yok. Normal olarak darboğaz olmaz zaten dünyanın en güçlü oyun işlemcisi.

O ekran kartı için, işlemciye hakaret olur. O düzeyde olmaz darboğaz.

O işlemci 1080P'de CS gibi bir oyunda 4070Tİ super'i bile sorunsuz besler. 7800X3D al ama ilerde ekran kartını da değiştir.

Anakart olarak bunu öneririm.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Malum şu an hazır sistemler çok pahalı. Elimde de bilgisayar oldugu için drek sistemi değiştirmek yerine bazı değişiklikler yapmayı düşünmüştüm zaten genellikle FPS oynuyorum ilerideki zamanlara göre bakacağız artık teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…