7800X3D için sıvı soğutucu önerisi

Hocam buna çıkarım sizin kesin önerinizse.

Tier olarak direk s+.performans olarak daha iyisini bulsanız bile bu fiyatlara mümkünatı yok alamazsınız. Dediğim gibi 240mm olmasına aldırmayın. Ben aşağı yukarı yarı fiyatına aldığım ürünle sıcaklık değerlerini attım az önce. Kesinlikle çok çok yeterli ve uzun kullanımda sorunsuz.

Buradan satın alabilirsiniz. Peşin fiyatına taksit imkanı da var. Hem satıcı güvenilir hem de N11 müşteri hizmetleri çok ilgili.

Hocam buna çıkarım sizin kesin önerinizse.

Son olarak hocam attığım sistemle uyumlu değil mi?

Uyumludur hocam ama tam emin değilim. Radyatör bir tık kalındır bu sıvı soğutmanın.

Tier olarak direk s+.performans olarak daha iyisini bulsanız bile bu fiyatlara mümkünatı yok alamazsınız. Dediğim gibi 240mm olmasına aldırmayın. Ben aşağı yukarı yarı fiyatına aldığım ürünle sıcaklık değerlerini attım az önce. Kesinlikle çok çok yeterli ve uzun kullanımda sorunsuz.

Buradan satın alabilirsiniz. Peşin fiyatına taksit imkanı da var. Hem satıcı güvenilir hem de N11 müşteri hizmetleri çok ilgili.

Uyumludur hocam ama tam emin değilim. Radyatör bir tık kalındır bu sıvı soğutmanın.

Evet radyatörü kalın, zaten bu sayede çoğu 360'lık sıvı soğutucudan daha iyi performans sergileyebiliyor. Ben her halükara 360'lık sıvı soğutucu alırdım, radyatörün yüzey alanı genişlediği için ısıyı daha iyi dağıtıyor ve fanlar daha düşük devirde çalışabiliyor.

Son düzenleme:
Evet radyatörü kalın, zaten bu sayede çoğu 360'lık sıvı soğutucudan daha iyi performans sergileyebiliyor. Ben her halükara 360'lık sıvı soğutucu alırdım, radyatörün yüzey alanı genişlediği için ısıyı daha iyi dağıtıyor ve fanalr daha düşük devirde çalışabiliyor.

Hocam 360 pahalı olur bir de sığmaz mı diyorsunuz.

Hocam 360 pahalı olur bir de sığmaz mı diyorsunuz.

360mm desteği var olarak gözüküyor. Lakin 360mm olan her model iyi diye bir kaide yok.

Benim attığım MSI 360 ve @DonVitoCarleone hocamın attığı Arctic 240 aşağı yukarı aynı fiyattalar. Ölçü için eline metre alıp ölçmekten başka şansın yok maalesef.

Hiç MSI sıvı soğutucu kullanmadım. Anakartta MSI 3K pahalı olsun gider MSI alırım. Siz memnun musunuz? Pompa sesi fan sesi vesaire ne durumda ne zamandır kullanıyorsunuz?

360mm desteği var olarak gözüküyor. Lakin 360mm olan her model iyi diye bir kaide yok.

Hiç MSI sıvı soğutucu kullanmadım. Anakartta MSI 3K pahalı olsun gider MSI alırım siz memnun musunuz? Pompa sesi fan sesi vesaire ne durumda ne zamandır kullanıyorsunuz?

Hocam alalı 1 yılı geçti ve bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. Fan sesi konusunda da benim işlemci biraz hırçın olduğundan yüke bindirdiğimde mutlaka bir miktar fan sesi alıyorum fakat pompa radyatör içinde olduğundan pompanın sesini hiç duymadım. Fan sesi pompa sesinin önüne geçiyor. 14900KF gibi bir işlemciyi soğutabildiğinden dolayı ben gerçekten 360rv2'yi tebrik ediyorum. Ben aldığım zaman bu soğutucu orta segmentti ve gerçekten iyi iş çıkartıyor.

Açıkçası bu fiyata çıkabilirim ama kasada şu an kargoda olduğu için ölçemiyorum o yüzden nasıl yapabilirim bilmiyorum.

Kontrol ettim hocam. Maalesef Arctic sizin kasanız ile uyumsuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kontrol ettim hocam. Maalesef Arctic sizin kasanız ile uyumsuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende sitesine baktım kasanın 360mm kadar destekliyor çok ekstra kalın değilse MSI okey.

Hocam bende sitesine baktım kasanın 360mm kadar destekliyor çok ekstra kalın değilse MSI okey.

MSI destekliyor hocam. MSI'ın radyatörleri Arctic gibi kalın değil. Merak etmeyin performans olarak eksiğiniz olmayacak. Son bir kez araştırma yaptım bu fiyata daha iyisi var mı diye fakat bulamadım. Ben olsam hangisini alırdım dediğimde karşıma bu çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı