yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 7800x3D, 3080 ve 32 GB sistemde bu hatayi aliyorum. Oyun acilmiyor hiç.
KS KS yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #21 Einstein dedi: Eski sürüme dönünce performans düşmez zaten 9 Mayıs tarihli sürücü zaten hocam dene bir istersen. Genişletmek için tıkla... 9 mayis tarihli surucuyu nasil bulacagim hocam? Link var mi? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Eski sürüme dönünce performans düşmez zaten 9 Mayıs tarihli sürücü zaten hocam dene bir istersen. Genişletmek için tıkla... 9 mayis tarihli surucuyu nasil bulacagim hocam? Link var mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.366 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #22 yigitrocks dedi: 9 Mayıs tarihli surucuyu nasıl bulacagim hocam? Link var mi? Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan indireceksin hocam işletim sistemini ve ekran kartı modelini seç 552.44 sürümü. Artı 0 Eksi
yigitrocks dedi: 9 Mayıs tarihli surucuyu nasıl bulacagim hocam? Link var mi? Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan indireceksin hocam işletim sistemini ve ekran kartı modelini seç 552.44 sürümü.