7800XT FurMark test sonucu neden düşük?

Viper35

Decapat
Merhaba arkadaşlar, FurMark test sonucunda FPS değerim çok düşük. Ekran kartını alalı 1ay oldu, ilk gün yaptığım testde ortalama 163FPS aldım. Şimdi tekar test yaptığımda ortalama FPS 140 görünüyor. Sizce ne yaparak bozmuş olabilirim? Fan ayarlamak için MSI Afterburner, MSI Control Center, Gigabyte Control Center gibi uygulamaları denedim. Bunlardan birisi bozmuş olabilir mi?

Dosya Ekleri

• furmark2.PNG
    furmark2.PNG
    242,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 20250404_170606.jpg
    20250404_170606.jpg
    287,7 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, FurMark test sonucunda FPS değerim çok düşük. Ekran kartını alalı 1ay oldu, ilk gün yaptığım testde ortalama 163FPS aldım. Şimdi tekar test yaptığımda ortalama FPS 140 görünüyor. Sizce ne yaparak bozmuş olabilirim? Fan ayarlamak için MSI Afterburner, MSI Control Center, Gigabyte Control Center gibi uygulamaları denedim. Bunlardan birisi bozmuş olabilir mi?

Eki Görüntüle 2473983Eki Görüntüle 2473984
Emin değilim ama zaten fan ayarı kendi uygulamasında var zaten oradan ayarlayabilirdin birde bu testleri yaparken fan hızını fulle

Hocam ikisi de bugün yaptığım testin sonuçlarıydı ama kafa karışıklığına sebep olmaması için düzenledim. Şuan olan görsellerin biri ilk gün yaptığım testin sonucu diğeri bugün yaptığım testin sonucu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı