7870 Myst Botlar PC 'yi kasıyor

pcgurme1

Hectopat
Bundan önceki konuyu düzelttim ama konuya tam hakim değildim yani durum normalde olabilir belki ekran kartım yetersiz kalıyordur diye uzatmak istemedim ama artık emin gibiyim.
Daha fazla oyun denedikçe neyin ne olduğu anlaşılıyor. Arkadaşlar Sorunum açıkça şu Bot'lar çok yüksek FPS kaybı yaşatıyor. Az önce Crysis 3 denedim oyun normal alanda hatta yağmurlu havada 33-44-55 FPS arası 2x AA High 1600x900 Çözünürlük. Oyunda boş bir alanda aldığım FPS 64 e kadar çıkıyor ama düşman görüldüğünde 27'lere hatta daha altına inebiliyor.Ve ilginç bir şekilde oyunların ara geçiş videolarında kasıyor(Far Cry ve Crysis 3 'te yaşadım). Aynı durum Far Cry 3 içinde söylenebilir Far Cry'da tabi Crysis kadar çökmüyor ama düşüş kesinlikle var. NFS Most Wanted'da yarıştayken yarıştığım arabaları görünce FPS düşüşleri yaşıyordum. GTA 4 'De yayalar veya trafik fazlaysa FPS düşüşleri yaşıyorum. Şimdi sorunumu umarım anlatabilmişimdir oyundaki düşmanlar botlar trafik vs... Ekran kartlarını bukadar zorlar mı ?
Not : Ayarları tamamen kapatıp low 'da oynadığımda botlara doğru baktığımda FPS 120 'lerden 40'lara düşüyor. High'de ve 0 AA 'da 21 17 'leri gördüm. Botlara doğru bakınca FPS bir anda düşüyor.
2 işletim sistemindede denedim. Umarım derdimi ayrıntısıyla anlatabilmişimdir.
adsz4444.png

seeeeeet.png

fafafafafaf.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı