mrtconcon Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #11 ubiiyy dedi: Ben bu sıvıyı başka bir konuda önerdiğimde bir arkadaş enermax çok kötü diyordu, sence öyle mi? Genişletmek için tıkla... Ben şimdi bunu da inceliyordum hocam bu sıvı soğutma olayına çok vakıf değilim iyi bir ürün almam lazım
ubiiyy dedi: Ben bu sıvıyı başka bir konuda önerdiğimde bir arkadaş enermax çok kötü diyordu, sence öyle mi? Genişletmek için tıkla... Ben şimdi bunu da inceliyordum hocam bu sıvı soğutma olayına çok vakıf değilim iyi bir ürün almam lazım
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.638 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 13 Nisan 2025 #12 ubiiyy dedi: Ben bu sıvıyı başka bir konuda önerdiğimde bir arkadaş enermax çok kötü diyordu, sence öyle mi? Genişletmek için tıkla... Ben çok memnunum. İncelemeler de "çok kötü" iddiasını yalanlar gibiydi. (YouTube:STS)
ubiiyy dedi: Ben bu sıvıyı başka bir konuda önerdiğimde bir arkadaş enermax çok kötü diyordu, sence öyle mi? Genişletmek için tıkla... Ben çok memnunum. İncelemeler de "çok kötü" iddiasını yalanlar gibiydi. (YouTube:STS)
mrtconcon Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #13 O zaman fiyat performans açısından şimdi bakarsak hangisi mantıklı hocam sıralama yapsak? Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB V3 360mm ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Deep Cool LS 720 SE 360mm RGB Merdt dedi: Ben çok memnunum. İncelemeler de "çok kötü" iddiasını yalanlar gibiydi. (YouTube: Sts) Genişletmek için tıkla...
O zaman fiyat performans açısından şimdi bakarsak hangisi mantıklı hocam sıralama yapsak? Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB V3 360mm ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Deep Cool LS 720 SE 360mm RGB Merdt dedi: Ben çok memnunum. İncelemeler de "çok kötü" iddiasını yalanlar gibiydi. (YouTube: Sts) Genişletmek için tıkla...
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.331 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #14 Merdt dedi: Ben çok memnunum. İncelemeler de "çok kötü" iddiasını yalanlar gibiydi. (YouTube: STS) Genişletmek için tıkla... Bende pek inanmıyorum zaten. Çoğu kişinin önerdiğini ve bir sorun ile karşılaştığını ben görmedim.
Merdt dedi: Ben çok memnunum. İncelemeler de "çok kötü" iddiasını yalanlar gibiydi. (YouTube: STS) Genişletmek için tıkla... Bende pek inanmıyorum zaten. Çoğu kişinin önerdiğini ve bir sorun ile karşılaştığını ben görmedim.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.638 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 13 Nisan 2025 #15 mrtconcon dedi: O zaman fiyat performans açısından şimdi bakarsak hangisi mantıklı hocam sıralama yapsak? Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB V3 360mm ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Deep Cool LS 720 SE 360mm RGB Genişletmek için tıkla... Aqua Elite hakkında bir bilgim yok. Liqmaxflo ile LS 720 aşağı yukarı aynıdır.
mrtconcon dedi: O zaman fiyat performans açısından şimdi bakarsak hangisi mantıklı hocam sıralama yapsak? Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB V3 360mm ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Deep Cool LS 720 SE 360mm RGB Genişletmek için tıkla... Aqua Elite hakkında bir bilgim yok. Liqmaxflo ile LS 720 aşağı yukarı aynıdır.
mrtconcon Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #16 Merdt dedi: Aqua Elite hakkında bir bilgim yok. Liqmaxflo ile LS 720 aşağı yukarı aynıdır. Genişletmek için tıkla... Enermax'ta VRM fan da var sanırım ekstra bir artı diye düşünüyorum.
Merdt dedi: Aqua Elite hakkında bir bilgim yok. Liqmaxflo ile LS 720 aşağı yukarı aynıdır. Genişletmek için tıkla... Enermax'ta VRM fan da var sanırım ekstra bir artı diye düşünüyorum.
İnttwild Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 927 13 Nisan 2025 #17 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-a13-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,861774942.html
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-a13-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,861774942.html
mrtconcon Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #18 İnttwild dedi: https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-a13-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,861774942.html Genişletmek için tıkla... İyi hoş ama bütçe hocam. F/P hangisi daha iyi ona göre almayı düşünüyoruz. Diğer modellere göre artısı eksisi nedir?
İnttwild dedi: https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-a13-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,861774942.html Genişletmek için tıkla... İyi hoş ama bütçe hocam. F/P hangisi daha iyi ona göre almayı düşünüyoruz. Diğer modellere göre artısı eksisi nedir?