Scofiel Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:40 #11 jackarmis dedi: EQ falan bilmem ben direkt takıp kullanacağım. Şu an 7hzg1 siparişi veriyorum. Gelince yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam EQ ekolayzer oluyor bir nevi sesi bas gibi tonlarını ayarlayabiliyorsun. Hocam senin kullanım amacın oyun ve müzik mi benim gibi.
jackarmis dedi: EQ falan bilmem ben direkt takıp kullanacağım. Şu an 7hzg1 siparişi veriyorum. Gelince yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam EQ ekolayzer oluyor bir nevi sesi bas gibi tonlarını ayarlayabiliyorsun. Hocam senin kullanım amacın oyun ve müzik mi benim gibi.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.808 Bugün 13:42 #12 Scofiel dedi: Hocam EQ ekolayzer oluyor bir nevi sesi bas gibi tonlarını ayarlayabiliyorsun. Hocam senin kullanım amacın oyun ve müzik mi benim gibi. Genişletmek için tıkla... Evet. ama 1. önceliğim rahatlık
Scofiel dedi: Hocam EQ ekolayzer oluyor bir nevi sesi bas gibi tonlarını ayarlayabiliyorsun. Hocam senin kullanım amacın oyun ve müzik mi benim gibi. Genişletmek için tıkla... Evet. ama 1. önceliğim rahatlık