8.000-10.000 TL arası kulak üstü kulaklık önerisi

ardaertas42

Centipat
Daha fazla  
8-10 bin TL arası kablosuz kafa üstü kulaklık lazım. Genelde müzik dinleyeceğim. Gürüntü engelleme özelliğinin iyi olması benim için önemli.
Ses kalitesi de öyle, araştırmalarım sonucu Sennheiser accentum modelini buldum ancak yanında taşıma kılıfı gelmiyor. Siz bu fiyat bandında hangi kulaklığı önerirsiniz?

Hocam Rusya'da popüler bir marka olan Defunc Mondo'ya bakabilirsiniz. Sokakta çoğu insanda bu markanın kulaklıklarını görüyorum taşıma çantasıyla kullanıyorlar ama marka mı yolluyor kendileri mi alıyor onu bilmiyorum maalesef. Ayrıca ses kalitesi olarak 2-3 kere arkadaşım vasıtasıyla deneyimlemiştim çok hoş bass ve tizleri vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
8-10 bin TL arası kablosuz kafa üstü kulaklık lazım. Genelde müzik dinleyeceğim. Gürüntü engelleme özelliğinin iyi olması benim için önemli.
Ses kalitesi de öyle, araştırmalarım sonucu Sennheiser accentum modelini buldum ancak yanında taşıma kılıfı gelmiyor. Siz bu fiyat bandında hangi kulaklığı önerirsiniz?

Accentum gündelik kullanıcı tatmin eder ama fiyatını hak eder mi emin değilim. Daha önce HD400s ve HD350BT kullanmış, şu anda Momentum 4 kullanan biri olarak Sennheiser tavsiye ederim ancak ve ancak yurt dışından alma şansınız varsa. Ben Romanya'dan 240 Euroya Momentum 4 almıştım. Fiyatını hak ediyor dibine kadar ancak Türkiye'de 400 Eurodan fazla. Bu yüzden Sennheiser'ın çoğu ürünü gereksiz pahalı diğer görece premium markalarda olduğu gibi. (Bang&Olufsen, Bowers and Wilkins vs.)

ANC'li F/P bir ürün olarak şunu da inceleyebilirsiniz, V Shape bir ses karakteri olduğundan bahsediliyor.

ANC özelliği de iyiymiş ve BT 5.3 kullanıyor. LDAC destekliyor. ANC açıkken 50 saat, kapalıyken 65 saat batarya ömrü vaad ediyor. 5 dakika şarjla 4 saat kullanım sunuyormuş. Anker Soundcore Space Q45:

EKLEME: İlk önerim aşağıdakiydi ama ANC yokmuş sonradan fark ettim.

Audio Technica ATH-M50xBT2 bütçenize uygun hem kablosuz hem kablolu kullanım sunan güzel bir alternatif olabilir. Araştırabilirsiniz. Kablosuz kullanım süresi 50 saate yakınmış.

Üzerinde AK4331 DAC çipi var, 10 Dk şarj ile 3 saat müzik vs gibi özellikleri de var.

Son düzenleme:
ANC'li F/P bir ürün olarak şunu da inceleyebilirsiniz, V Shape bir ses karakteri olduğundan bahsediliyor.

ANC özelliği de iyiymiş ve BT 5.3 kullanıyor. LDAC destekliyor. ANC açıkken 50 saat, kapalıyken 65 saat batarya ömrü vaad ediyor. 5 dakika şarjla 4 saat kullanım sunuyormuş. Anker Soundcore Space Q45:

EKLEME: İlk önerim aşağıdakiydi ama ANC yokmuş sonradan fark ettim.

Audio Technica ATH-M50xBT2 bütçenize uygun hem kablosuz hem kablolu kullanım sunan güzel bir alternatif olabilir. Araştırabilirsiniz. Kablosuz kullanım süresi 50 saate yakınmış.

Üzerinde AK4331 DAC çipi var, 10 Dk şarj ile 3 saat müzik vs gibi özellikleri de var.

DT770 Pro X'te öneririm. Bazı konularda Audio Technica'dan iyi.

accentum plus amazonda 8k taşıma çantasıyla birlikte geliyor

Yeni konular

Geri
Yukarı