FuryTalhaBKR
Centipat
Bide tabi 240 gb ssdO zaman idare edecek bir bilgisayar. İnternete v.s girer elbette.
Bide tabi 240 gb ssdO zaman idare edecek bir bilgisayar. İnternete v.s girer elbette.
Anakart DDR4 ise RAM'de DDR4 ise uyumludur.anakart uyumluluğunu bilmiyorum örnek olarak rgb fazla önemli değil ben fps mi alayım yeter şerit led bile çekeriz kasaya![]()
Düzeltiyorum 11.000 TL monitörü sonradan satın aldım. Yanlış hesaplamışım.Bende Twitch'te 4 yıldır yayın yapan biriyim. Yayınlarda pc den dolayı cok sorunlar yaşadım. Yakın zamanda yeni bir pc topladım Vatan'dan. Çok rahat ettim. Bilgisayarın verdiği performans beklentimin üstünde şuanda. Özellikle 3700x beni çok şaşırttı. Kendi stok fanı ile çalıştırıyorum OC yaparak. Sıcaklık değerleri yayın sırasında 70 75 dereceleri geçmiyor. Bu arada AMD işlemci ve AM4 anakart almayı düşünürsen , anakart ram uyumluluğuna dikkat et. Çünkü ben ramlerimi 3600 mhz de çalıştıramıyorum. 3466 da çalıştırabiliyorum. Alacağın anakartın ram uyumluluk listesine bir göz at derim. Ben bu bilgisayarı hafta sonu indirimiyle 10.000 TL ye topladım.
- Ekran Kartı: EVGA GeForce RTX2070 SUPER BLACK GAMING
- İşlemci: AMD RYZEN 3700x
- AnaKart: MSI x570 Gaming Edge Wifi
- Ram: CORSAIR 16GB (2x8GB) VENGEANCE RGB PRO DDR4 3600MHz CL18
- Kasa: XIGMATEK COCKPIT
- Monitör: Aoc 27G2U 27 inç 144 hz 1 ms İps panel
Monitörü bende sonradan almayı düşünüyorumDüzeltiyorum 11.000 TL monitörü sonradan satın aldım. Yanlış hesaplamışım.
teşekkürler usta bugün karşılaştırmasını yapıcamBuyur dostum tek sistemden hem oyun oynarsın hem de yayın yaparsın .Eki Görüntüle 491737
Almışken en iyisini alın ki ileride sorun yaşamayınMonitörü bende sonradan almayı düşünüyorum
Şuanda kaç fps yayın yapabiliyorsunuz.
İşlemci r5 3600 düşünüyodum ama yayın için yükselticem onuda
teşekkürler usta bugün karşılaştırmasını yapıcam
çok güzel toplamışsın sistemi kasa ağır olsun hiç problem değil soğutsun yeter@FuryTalhaBKR o sistem o kadar dengesiz olmuş ki. Ryzen 7 3800X gibi bir işlemci alıyorsun, ama B450 anakart seçiyorsun. Kasan, güç kaynağın, ekran kartın. Nereden tutsan elinde kalır. 10000 TL bütçe için RX 5500XT, Cougar güç kaynağı ve yanında güç kaynağı ile gelen Gamepower kasa mı alınır? Hem 700W güç kaynağı, hem 500W güç kaynağı ile gelen kasa almışsın. Ayrıca Windows 10 seçmişsin. İnternette 15-20 TL'ye OEM keyler mevcut. Yetmezmiş gibi, AMD'nin kapı gibi soğutucusu dururken, ek soğutma almışsın. Sistem hiç iyi değil.
@bynoment hocam şöyle bir şey alabilirsiniz;
Eki Görüntüle 491686
Tabii, parçaları başka sitelerden alıp daha ucuza getirmek mümkün. Mesela, güç kaynağını almayıp, başka siteden başka bir model alabilirsiniz. Ama hepsini tek siteden alacağım diyorsanız, bu sistemi düşünün derim.
Dilerseniz, ekran kartını RX 5700XT yapabilirsiniz. Son gelen güncellemeyle sorunların çoğu ortadan kalktı. Ayrıca @Silinen üye siyah ekran varsa, güç kaynağı sorunlu olabilir. Kasa, bence alabileceğiniz en sağlam kasalardan biri. Doğrusunu isterseniz, çok ağır ama sağlam.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.