8.000-10.000 yayın ve oyun sistemi tavsiyesi

2070 super alın kafanız rahat olsun bu 5700 xt ile ilgili çok yazı yazıldı sorunları düzelmişmidir bilmiyorum ama 2070 super yeterli gelecektir size

Bende aynısını yaptım. Neden aynı performans için fazla para ödeyeyim dedim. Sorunların çözüldüğünü söylediler. Gittim Gigabyte 5700 XT aldım. Siyah ekran sorunu oluyor. FPS olarak doğru söylemek lazım iyi iş çıkartıyor. Ama sürücüleri sorunlu aynı oyunları Nvidia 1060 ile ultrada denedim siyah ekran falan atmadı. Bende bugün gönderdim iadeye. Çıkıyorlar yok ben sorunsuz kullanıyorum arkdaşım sorunsuz kullanıyor. Bu 2. 5700 XT kartım, ilkini iade edip tekrar deneyeyim dedim. Aynı problemler var. Benim tavsiyem alma. Fanboyluk yapanlara bakma. İşlemci AMD tarafında iyi ama ekran kartı olmamış bence.
Kardeş teknoloji şans işidir bunu unutma.Sende arıza yapar bir diğeri sorunsuz kullanır ama dediğin gibi AMD şirketi yazılımlar konusunda kendini çok geliştiremedi.Her güncellemede bi yer patlak veriyor. :)

@RotasızBey hayır. Evet, önceden 5700 serisi sorunluydu ama son güncellemeyle çoğu sorun ortadan kalktı. Nedense artık Wattman v.s göremiyoruz. Fanboyluğu bırakın. Patlak falan vermiyor. @bynoment evet, RX 5700XT Nitro+ alabilirsiniz, güzeldir. Pulse almayında. :)

@RotasızBey hayır. Evet, önceden 5700 serisi sorunluydu ama son güncellemeyle çoğu sorun ortadan kalktı. Nedense artık Wattman v.s göremiyoruz. Fanboyluğu bırakın. Patlak falan vermiyor. @bynoment evet, RX 5700XT Nitro+ alabilirsiniz, güzeldir. Pulse almayında. :)
Ne fanboyluğu yapıcam ki ben sadece gördüklerimi yazdım.Ayrıca kendimde AMD ekran kartı kullanıyorum. :)

2060 s önermişlerde 5700xt nitro 2070 ayarında gerçekten
Ben ekran kartında kararımı sapphireden yana kullanacağım

Kardeş teknoloji şans işidir bunu unutma.Sende arıza yapar bir diğeri sorunsuz kullanır ama dediğin gibi AMD şirketi yazılımlar konusunda kendini çok geliştiremedi.Her güncellemede bi yer patlak veriyor. :)
Teknoloji şans işi falan değil. 3000 civarı para vereceksin sonra hadi senin şansın yok servisle uğraş. Şanslık bi durumda yok 2. kartta arıza yok ama sürücü sorunlu siyah ekran atıyor. Bu şans değil sürücü vastalığı ne yazık ki. Hala forumda DDU ile sürücü kaldırıp 19.9.2 kullanın diyorlar. Keşke sorun olmasaydı da bizde daha ucuza daha iyi performans veren AMD tercih etseydik.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı