8.000-9.000 TL'ye tablet önerisi

Arkadaşlar 8-9 bin bütçem var. 3 koy 5 al bir üstünü al gibi bir mesaj gelmesin. Bu ikisi arasında kaldım. Ama önereceğiniz kalemi olan başka bir tablet varsa fikirlerinize açığım. Kararsızım maalesef. Kalemli olmalı, not almak ders çalışmak için kullanacağım genelde. Redmi Pad Se 8/256gb şuan en cazip seçenek gibi. Samsung Tab S6 Lite da aklımda

Son düzenleme:
Arkadaşlar 8-9 bin bütçem var. 3 koy 5 al bir üstünü al gibi bir mesaj gelmesin. Bu ikisi arasında kaldım. Ama önereceğiniz kalemi olan başka bir tablet varsa fikirlerinize açığım. Kararsızım maalesef.

Keske eksik konulari moderatorler onaylamasa, her neyse. Kullanim amaciniz nedir, ihtiyaclariniz nedir (Batarya/Ram/Islemci/Kapasite agirlikli vs.)?

Dostlar güncelledim ama güncellenmemiş. Üniversite öğrencisiyim video izlemek not almak için kullanıcam genel olarak

Kullanım amacın ne? Oyun mu ders mi?

Keske eksik konulari moderatorler onaylamasa, her neyse. Kullanim amaciniz nedir, ihtiyaclariniz nedir (Batarya/Ram/Islemci/Kapasite agirlikli vs.)?

Öğrenciyim video izlemek not almak vs. Gibi basit işler.

Tab A9+ 8/128gb mantıklı mıdır sizce?

Son düzenleme:
Dostlar güncelledim ama güncellenmemiş. Üniversite öğrencisiyim video izlemek not almak için kullanacağım genel olarak.

Öğrenciyim video izlemek not almak vs. gibi basit işler.

Tab A9+ 8/128 GB mantıklı mıdır sizce?

Redmi pad SE önerebilirim. Samsung olana baktım ancak Redmi pad SE'ye göre düşük kalıyor. Redmi pad SE'nin işlemcisi pek güçlü değil, ağır oyunlar oynayamazsınız. Ancak kriterlerinize (video, ders) bakacak olursak fazlasıyla yeter. Bu bütçe de bence en iyisi, ikinci el daha iyi seçenekler var tabii ki. Ayrıca yukarıdaki hocam gibi fanboyluk yapmaya gerek yok. Kriterlerinizde Redmi pad SE bence fazlasıyla işinizi görür. Ayrıca iPad gen9 için ekstra kaleme 3 bin TL gibi bir fiyat ödemeniz gerekiyor, ekran boyutu, yenileme hızı gibi özellikleri göz önünde tutarsak tek diyebileceğim kelime çöp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı