Arkadaşlar disksiz kurulacak sistem hard disk eklemeye gerek yok. Ekran kasa klavye mouse kulaklık ve koltuk.
Firmalarla iletişim kurulavak zaten şu an sistem özelliklerini belirlemeye çalışıyorum.
HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Kablolu Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Kablolu Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Psu da gold sertifikalı bir ürün seçmek enerji tasarrufu açısından daha sağlam olmaz mı?
Bir de önerdiğiniz anakart günde 18 saat çalışmaya ne kadar uygun olur?
Psu da gold sertifikalı bir ürün seçmek enerji tasarrufu açısından daha sağlam olmaz mı?
Bir de önerdiğiniz anakart günde 18 saat çalışmaya ne kadar uygun olur?
Attığınız sisteme baktım. Monitör yok. Ssd var. Sharkoon psu kafamı karıştırdı biraz. Gün boyu çalışacak bir sistemi sharkoon ne kadar taşıyabilir emin değilim. Mushkin ramleri ilk defa duydum.
Bir de bu anakart ağ üzerinden boot edilebiliyor mu?
Attığınız sisteme baktım. Monitör yok. Ssd var. Sharkoon psu kafamı karıştırdı biraz. Gün boyu çalışacak bir sistemi sharkoon ne kadar taşıyabilir emin değilim. Mushkin ramleri ilk defa duydum.
Bir de bu anakart ağ üzerinden boot edilebiliyor mu?
Monitörü konunun başında belirtmemişsiniz. Bu yüzden monitörsüz topladım ve birazdan monitörlü şekilde toplayacağım. Sharkoon Markası Nasıldır? - Technopat Sosyal bu konu ile markanın kalitesini anlarsınız. RAM'leri farklı bir marka ile ve az bir fark ile de değiştirebiliriz.