İkinci el modellere bakıyorum gtx960m-860 lı modeller var 6-7 K arası, 2016 civarı alınmışlar. Onlardan temiz olanlarına bakılır mı sizce?Oyuncu noteboklar 13K dan başlıyor reis. 8'e hep Lenovo'nun çöpleri var yani başın ağrır sonradan. Yani senin için 7-8 site dolaştım ama yok. Önerebileceğim bir model yok.
Yani 8K bütçeye güzel bir masaüstü dizilirken bunu da önermek gelmiyor içimden.
GTX860'lı modeller 2017-2018'de çok revaçtı günümüz için ağır oyun uygulamalarda yetersiz kalacaktır. Lakin gerekli grafik ayarlarıyla halen 860-960 giderleri vardır en azından MX gibi rezil bir seri almazsınız. SSD mutlaka olmalı, AAA oyunları 30-35FPS oynamayı göze al.İkinci el modellere bakıyorum gtx960m-860 lı modeller var 6-7 K arası, 2016 civarı alınmışlar. Onlardan temiz olanlarına bakılır mı sizce?
960m daha iyi olur gibi zaten Valorant oynuyorum arada açar bi Witcher, Batman Arkham serisi oynarım yeter bana. Valo için yeterli olur değil mi hocam?GTX860'lı modeller 2017-2018'de çok revaçtı günümüz için ağır oyun uygulamalarda yetersiz kalacaktır. Lakin gerekli grafik ayarlarıyla halen 860-960 giderleri vardır en azından MX gibi rezil bir seri almazsınız. SSD mutlaka olmalı, AAA oyunları 30-35FPS oynamayı göze al.
Buradan da tüm foruma duyurumuzu yapalım en az 15 bin yoksa sıfır laptop bakmayın.
O tür oyunlar için yeterli. Lakin bir Elden Ring, GOW, COD Warzone v.s oynadığınızdan bir şey anlamazsınız. Grafik ayarlarını en düşüğe almanız gerekecek yine de FPS düşük olacak.960m daha iyi olur gibi zaten Valorant oynuyorum arada açar bi Witcher, Batman Arkham serisi oynarım yeter bana. Valo için yeterli olur değil mi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.