8.000 TL oyun ve iş için laptop önerisi

İnssomnia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun ve iş için kullanabileceğim, 8K yı aşmayacak fp bir model var mıdır? Temiz ikinci elde olabilir.

Oyuncu noteboklar 13K dan başlıyor reis. 8'e hep Lenovo'nun çöpleri var yani başın ağrır sonradan. Senin için 7-8 site dolaştım ama yok. Önerebileceğim bir model yok.

Yani 8K bütçeye güzel bir masaüstü dizilirken bunu da önermek gelmiyor içimden.

Son düzenleme:
Oyuncu noteboklar 13K dan başlıyor reis. 8'e hep Lenovo'nun çöpleri var yani başın ağrır sonradan. Yani senin için 7-8 site dolaştım ama yok. Önerebileceğim bir model yok.

Yani 8K bütçeye güzel bir masaüstü dizilirken bunu da önermek gelmiyor içimden.
İkinci el modellere bakıyorum gtx960m-860 lı modeller var 6-7 K arası, 2016 civarı alınmışlar. Onlardan temiz olanlarına bakılır mı sizce?

İkinci el modellere bakıyorum gtx960m-860 lı modeller var 6-7 K arası, 2016 civarı alınmışlar. Onlardan temiz olanlarına bakılır mı sizce?
GTX860'lı modeller 2017-2018'de çok revaçtı günümüz için ağır oyun uygulamalarda yetersiz kalacaktır. Lakin gerekli grafik ayarlarıyla halen 860-960 giderleri vardır en azından MX gibi rezil bir seri almazsınız. SSD mutlaka olmalı, AAA oyunları 30-35FPS oynamayı göze al.

Buradan da tüm foruma duyurumuzu yapalım en az 15 bin yoksa sıfır laptop bakmayın.

GTX860'lı modeller 2017-2018'de çok revaçtı günümüz için ağır oyun uygulamalarda yetersiz kalacaktır. Lakin gerekli grafik ayarlarıyla halen 860-960 giderleri vardır en azından MX gibi rezil bir seri almazsınız. SSD mutlaka olmalı, AAA oyunları 30-35FPS oynamayı göze al.

Buradan da tüm foruma duyurumuzu yapalım en az 15 bin yoksa sıfır laptop bakmayın.
960m daha iyi olur gibi zaten Valorant oynuyorum arada açar bi Witcher, Batman Arkham serisi oynarım yeter bana. Valo için yeterli olur değil mi hocam?

960m daha iyi olur gibi zaten Valorant oynuyorum arada açar bi Witcher, Batman Arkham serisi oynarım yeter bana. Valo için yeterli olur değil mi hocam?
O tür oyunlar için yeterli. Lakin bir Elden Ring, GOW, COD Warzone v.s oynadığınızdan bir şey anlamazsınız. Grafik ayarlarını en düşüğe almanız gerekecek yine de FPS düşük olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı